Alle aftaler starter med en elektronisk underskrift

Addo Sign giver dig frihed til at sende, godkende, underskrive og administrere virksomhedens digitale underskriftsprocesser i en og samme løsning.

3 minutter

tager det at oprette og sende en anmodning om underskrift. Send, signere og spor.

80%

af alle dokumenter kommer underskrevet retur inden for 24 timer.

100%

overholdelse af alle gældende regler på området. eIDAS, ISAE 3000, ISAE 3402 og ISO 27001.

UNDERSKRIV KONTRAKTER - DIGITALT

Spar tid på hver underskrift

Brugen af elektroniske underskrifter er en yderst effektiv måde at opnå tids- og omkostningsbesparelser på. Upload og send dine dokumenter hurtigt. Underskriveren modtager det med det samme og kan enten underskrive det på skærmen* eller med deres MitID/NemID, alt imens dokumentet gemmes automatisk. Så enkelt er det at indsamle underskrifter med Addo Sign. Eliminer cyklussen med udskrivning, underskrift, scanning og e-mailing frem og tilbage, og frigør tid til andre, mere meningsfulde opgaver, og halver behandlingstiden.

Uttalelser om Visma Addo fra våre kunder

Enkelt for kunderne

3 klik mellem dig og underskriver

Dine kunder kan nemt underskrive dokumenter digitalt. Det kan være på pc, tablet eller telefonen. Ingen Addo Sign bruger er nødvendig for at underskrive. Kun tre klik for at sende et dokument til digital underskrift. Underskriveren modtager en e-mail eller sms, klikker på linket og får adgang til dokumentet, som kan underskrives direkte på skærmen eller med NemID/MitID. Bagefter modtager du dokumentet, og underskriver får naturligvis også en kopi.

PRØV GRATIS

Uttalelser om Visma Addo fra våre kunder

Funktioner, der tilsammen giver dig minimal administration

Simpelt overblik

Klart overblik over den igangværende underskriftsproces.

Påmindelser

Reducer din arbejdsbyrde, og automatiser påmindelsesprocessen.

Gratis ekstra brugere

Det koster ikke ekstra, hvis du ønsker at tilføje flere brugere til din virksomhedslicens.

Microsoft Office

Send dokumenter direkte fra MS Office eller et andet Windows-program.

Branding

Brug dit eget firmalogo og farve, så underskriveren genkender dit brand..

Google Drive

Upload dine underskrevne dokumenter direkte til dit Google Drev.

Send masse-emails

Send et eller flere dokumenter til mange modtagere på én gang.

 

Sikker filoverførsel

Du kan nemt kryptere og sende fortrolige filer, så ingen kan opsnappe dem.

Design dine arbejdsgange

Opret og genbrug arbejdsgange for at reducere gentagende opgaver.

"En kollega stod med hænderne over hovedet første gang hun brugte Addo Sign, fordi hun fik en kontrakt retur fra begge parter på få timer. Det havde vi aldrig prøvet før."

Carina Salmon
Business Solution Specialist, NCC

SKABELONBASERET TILGANG

Byg, skab og genbrug.. og del skabeloner på tværs i teamet

Skabeloner sparer dig for en masse tid ved gentagne underskriftsforløb. Fx. HR-flows, godkendelse af referater, revisions godkendelser, godkendelse af foreningsarbejde og godkendelse af kontrakter. Med et par klik kan du nemt påbegynde dine favoritflows. 

Skabeloner er designet med maksimal produktivitet i tankerne, og inkluderer funktioner såsom foruddefineret underskriftsflow, modtager, bilag, indbydelsestekst- og dialog. Brug af skabeloner medvirker til at du sparer en masse tid i hverdagen. 

Uttalelser om Visma Addo fra våre kunder

FORMULARER DER KAN TILPASSES

Brugervenlige formularer til alle formål

Nu er det nemmere end nogensinde at indhente oplysninger fra medarbejdere, leverandører, kundeemner og jobsøgere. I Addo Sign kan du gøre dit dokument udfyldbart og indhente oplysninger fra medarbejdere og kunder hurtigere end nogensinde før. Har du brug for at indhente oplysninger, så tilføj blot tekst, dato eller afkrydsningsfelter. 

PRØV GRATIS

Uttalelser om Visma Addo fra våre kunder

Højt sikkerhedsniveau

Hvad med GDPR? Er digitale underskrifter virkelig juridisk gyldige?

Ja, det er de. En elektronisk underskrift underskrevet med e-identifikation er lige så juridisk bindende som en underskrift med kuglepen og opfylder desuden alle regler og krav i forbindelse med GDPR. Ligelides har vi fuldt ud taget hånd om datasikkerheden, og ingen følsomme personlige oplysninger overføres i klartekst. Alle transaktioner og handlinger bliver logget og dokumenteret. 

Integrationer til alle arbejdsgange

Integrere Addo Sign i dine yndlingsapps - selv de specialudviklede apps

Du kan nemt integrere Addo Sign med dine eksisterende IT-systemer, så du kan skabe præcis den digitale signaturløsning, som din virksomhed har brug for. Addo Sign har et sikkert og tilgængeligt API, der gør det nemt at integrere med både standardprodukter og specialudviklede systemer. Vi hjælper mange af vores kunder med at udvikle integrationsløsninger.

Ofte stillede spørgsmål

 

En underskrift er til for at bekræfte en parts hensigt med et dokument. Underskriften er derfor til for at man kan erklære sig enig i de krav og betingelser der fremgår af dokumentet som typisk vil være en aftale eller kontrakt. En elektronisk underskrift er en metode hvorpå der opnås større sikkerhed for at det er den rigtige person som både modtager og underskriver dokumentet.

For det meste er en moderne digital signeringsløsning designet til at være så enkel som muligt for slutbrugere. For den person, der indsamler en eller flere elektroniske underskrifter, vil trinene sandsynligvis se sådan ud:

  • Du uploader dit PDF-dokument til Addo Sign
  • Du vælger de modtagere, der skal have adgang til dokumenterne og underskrive
  • Du kan sætte deadline for, hvornår modtagerne skal se dokumenterne og underskrive elektronisk
  • Klik på send for at afsende dokumentet til underskrift. 

For underskrivere er det endnu nemmere. Underskriveren modtager et link til dokumentet med e-mail eller SMS. De underskriver digitalt med det samme på computer, tablet eller smartphone. Det underskrevne dokument sendes automatisk til jer begge.

Ja, en elektronisk underskrift er ligeså gyldig som en underskrift du sætter på papir. Addo Sign lever op til alle juridiske og tekniske krav. 

Med en elektronisk underskrift er du et skridt foran i forhold til at dokumentere at en aftale er indgået, idet der registreres en øget sporbarhed af identiteten på underskriver og dennes mailadresse/mobilnr. 

Ja, elektronisk underskrift er sikkert. Addo Sign lever op til alle juridiske og tekniske krav. Vi tilbyder høj sikkerhed inden for teknik, identifikation, juridisk gyldighed og behandling af personfølsomme data.

Læs mere om sikkerhed og digital underskrift lige her

Ja, lovgivning varierer fra land til land, men Addo Sign lever fuldt op til de globale tekniske krav til elektroniske underskrifter.

Læs mere

Det er gratis at oprette en Addo Sign profil. Du betaler kun for det, du bruger. Dvs. ingen abonnementer, bindinger eller noget med småt.

Læs mere om Addo Signs prismodel her: 

I et forsøg på at undgå bare at sige “alle kan drage fordel”, lad os udforske tre forretningsområder hvor digitale underskrifter har størst indflydelse: HR, salg og juridiske ydelser.

FORDELE VED HR ONBOARDING
Der er masser af fordele for HR-afdelingen, der inkluderer en papirløs signeringsplatform i sin medarbejder onboarding-proces.

Problemfri onboarding af begge parter
Gør onboarding af medarbejdere lettere ved at fjerne den friktion, der får ansøgere til at trække sig. Hjælp jeres kandidater med at fuldføre onboarding- papirarbejde op til 4 gange hurtigere ved at gøre det nemt at signere dokumenterne, hvor som helst og på alle enheder. Med automatiske påmindelser behøver du ikke at bekymre dig om dine dokumenter, når du har sendt dem. Addo Sign følger op automatisk.

FORDELE VED AT BRUGE DIGITALE UNDERSKRIFTER TIL SALG
Hvis din salgsafdeling faktisk forsøger at tjene penge i stedet for at bruge det hele på manuelle processer – tror vi, at du virkelig vil kunne lide disse fordele, som digitale underskrifter giver.

En korter vej til det underskrevne dokument - for kunden og dig
Med gennemtænkte funktioner som skabeloner og statusmeddelelser; salgsteams sidder aldrig fast og venter på, at nogen bemærker den bunke papirarbejde, der sidder på deres skrivebord. Med få klik på skærmen bliver alle dine handelsaftaler valideret og returneret til dig på få minutter. Det er nemt for kunden og nemt for dig.

Spar tid med skabeloner: Med skabeloner kan du gemme ofte anvendte dokumenter og genbruge dem igen og igen.
Automatiske påmindelser: Undgå manuel opfølgning. Indstil automatiske påmindelser, så du ikke behøver at bekymre dig om dine dokumenter, når du har sendt dem.

FORDELE FOR JURISTER
Digitale underskrifter er en sikker og lovlig måde at fremskynde juridiske processer på. De Forbedrer klientoplevelsen, reducerer aftalernes ekspeditionstider, og holder det juridiske team organiseret og produktivt.

Reducere papirarbejde med formularer: Indhent oplysninger fra kunderne med Addo Sign’s brugervenlige formularer, der kan udfyldes på alle enheder.
Automatisér rutiner med skabeloner: Automatisere dine gentagne kontrakter og aftaler, så du hurtigere kan udarbejde dokumenter.
Flere underskrivere på samme dokument: Skal flere personer underskrive det samme dokument? Det er ikke noget problem. Du kan nemt og hurtigt få godkendelse fra alle parter - også selv om nogle af dem måske er i udlandet.

En smartere arbejdsdag

Digital signering, online formularer og sikker distribution af dokumenter, breve og kontrakter

PrØV gratis Book demo

keyboard_arrow_up