End-to-end digital signering for energi- og forsyningsselskaber

Du kan nemt få underskrifter på alle slags dokumenter fra dine forbrugere. Effektiviser arbejdsgangene, og træk dine papirbaserede processer tilbage.

prøv gratis book demo book demo

Essentielle funktioner til forsyningsselskaber

Indhent oplysninger med formularer

Indhent oplysninger fra kunder, leverandører og medarbejdere med vores brugervenlige formularer. Udfyld dem hvor som helst og på enhver enhed.

tablet-touch

Spar tid med skabeloner

Med skabeloner kan du gemme ofte anvendte dokumenter og genbruge dem igen og igen. Reducer tiden du bruger på at oprette dokumenter med 70%.

common-file-sync

Automatiske påmindelser

Undgå manuel opfølgning. Indstil automatiske påmindelser, så du ikke behøver at bekymre dig om dine dokumenter, når du har sendt dem.

alarm-bell-ring-1

Tag kontrol over håndteringen af kontraktstyringen, og gør det lettere at være kunde

Som forsyningsvirksomhed sender du mange dokumenter til dine kunder, partnere og egne enheder - enten pr. brev eller direkte til brugernes digitale postkasser. Mange af disse dokumenter skal returneres i underskrevet stand. Det kan være en besværlig og langvarig affære, hvis modtagerne skal udskrive, underskrive, scanne og sende dokumenterne tilbage til dig.

Heldigvis er der en nemmere måde at gøre det på. Send dokumenteer med Addo Sign, og lad kunden underskrive direkte på mobiltelefonen. Alt, hvad der har med påmindelser, arkivering og dokumentation at gøre, sker helt automatisk. Du får kontrol og overblik over hele processen, sparer tid og får en bæredygtig løsning, der kommer alle til gode.

Med Visma Addo kan I underskrive dokumenter direkte på mobilen

Hold automatisk styr på alle dine dokumenter

Med de mange interessenter og projekter i energiindustrien er der også mange dokumenter, der skal underskrives hurtigt. Men hvilke dokumenter har du sendt ud, hvilke er blevet returneret, og hvilke er udestående?

Det kan du hurtigt få et overblik over med Visma Addo. Alle aktiviteter registreres automatisk, så du altid kan se, hvor langt dokumenterne er nået. Og hvis der mangler en underskrift, sender Addo Sign automatisk en påmindelse ud.

Start nu

Send de første mange dokumenter gratis, og prøv selv, hvor nemt det er

Opret din profil på 2 minutter - og send din første anmodning om underskrift.

Prøv Addo Sign gratis

keyboard_arrow_up