Bliv partner med Addo Sign og skab nye indtægtskilder

Udvid din rækkevidde som en betroet Addo Sign partner og hjælp dine kunder med at optimere deres processer

Kontakt for dialog

Udforsk vores partnerskabsprogram

Produktpartner

Integrer Addo Sign direkte i din egen SaaS-løsning og giv dine kunder mulighed at sende dokumenter til underskrift direkte fra dit eget softwareprodukt.

Ikon

Salgspartner

Udvid din forretning ved at tilbyde Addo som supplement til dine løsninger, og optjen provision på solgte abonnementer og kreditter. Lad os vokse sammen!

Ikon

Udvid din virksomhed som Addo Sign partner

Sæt fart på din virksomheds vækst ved at transformere den måde, dine kunder arbejder på med digital dokumentsignering. Sælg og implementer Addo Sign på tværs af et voksende marked, og få succes gennem vores partnerprogram. Få hjælp til salgsaktiveringsmateriale, marketing og meget mere fra din dedikerede partnermanager. 

Kontakt for dialog

Bilde av applikasjonen

Hvorfor blive partner med Addo Sign?

Et værdifuldt partnerskab

Vi investerer i vores partnere gennem fælles markedsføringsaktiviteter, fælles salg og med vores fremragende nordiske supportteam.

Nem opsætning

Integrationen til Addo Sign er en hurtig og problemfri rejse med en brugervenlig API og adgang til førende udviklere, der kan hjælpe dig.

Udvid din kundebase

Appellere til flere og udvid din kundebase med os, mens vi fortsætter vores hurtige opskalering til nye markeder.

Øg værdien og efterspørgslen af dit produkt

Er du en tech-virksomhed? Bliv produktpartner, og giv dine kunder endnu mere værdi, så de i højere grad tager dit produkt til sig. Du implementerer Addo Sign i dit produkt og skaber en fuldstændig problemfri integration til vores digitale signeringsværktøjer.

* Regneeksempel. Forestil dig, at dine kunder kan generere 4.000 månedlige underskrifter gennem dit system. Hvis kunden betaler 1,67 € pr. underskrift, er din fortjeneste 18.800 € om året. Alt, hvad du behøver, er at kalde vores API.

Kontakt for dialog

Bilde av applikasjonen

Bliv salgspartner, og begynd at tjene penge

Få fortjeneste ved at sælge vores platform til kunder og virksomheder. Dette program passer godt til it-løsningsrådgivere og salgsorganisationer. Vi tager partnerskabet alvorligt og støtter din virksomhed efter behov og giver dig den nødvendige indsigt og uddannelse.

* Regneeksempel. Sælg 20.000 signaturer og tjen € 9.000. Husk, at 2 underskrifter på et dokument tæller som 2 underskrifter. Så det løber hurtigt op. Kontakt os, og lad os få en snak om dine muligheder.

Kontakt for dialog

Bilde av applikasjonen

Hvad siger vores partnere

Stor værdi for Tamigos kunder

"Addo Sign-integration fungerer som en effektiv udvidelse af vores kontraktgenereringsmodul. Det giver en komplet, optimeret arbejdsgang for HR-dokumenter. Den ekstra funktionalitet er af stor værdi for vores kunder."

Arthur Soulis, Partnership Manager - Tamigo.

Tamigo er et førende værktøj til workforce management, der anvendes i mere end 20 lande. Addo Sign er implementeret i kontraktmodulet.

Bilde av applikasjonen

COMAsystem skaber en bedre oplevelse for deres kunder

"Samarbejdet med Addo Sign har været hurtigt og smertefrit og sammen med vores software har vi skabt en one-stop platform til generering og styring af kontrakter. Vores brugere oplever en omkostningsreduktion og effektivisering af deres processer. Det har gjort det nemt for os at tilbyde slutbrugeren en effektiv GDPR compliant signeringsløsning."

Christian Richter-Pedersen, CEO - COMAsystem.

COMAsystem er et intuitivt online kontraktstyringssystem, som gør håndtering og styring af alle slags kontrakter nemt og overskueligt.

Bilde av applikasjonen

Produktpartnere

Briva

Briva CRM gør det nemt for dig at administrere kundedata, aktivitetslog og salgsproces.

Visma HR-plus

HR-plus er et fleksibelt lønsystem, der med en høj grad af automatisering sikrer kvalitet og effektivitet i lønnings processen for de største og mest komplekse virksomheder.

Salgspartnere

Visma IMS Case

Et Cloud ESDH system der er nemt at bruge. Det skaber overblik og er GDPR compliant. Alle dokumenter kan sendes og underskrives via Addo Sign og arkiveres i Visma Case.

Visma Commerce

Visma Commerce

Nordens største udbyder af web-baserede løsninger til indkøbsprocesser. De har både private og offentlige kunder og tilbyder dem også Addo Sign.

Visma Connect

Visma Connect

Er Addo Signs Hollandske salgspartner, og varetager salg og support af vores kunder på det hollandske marked.

Visma Connect

Visma LogBuy

Som samarbejdspartner kan du nå ud til en købestærk målgruppe og booste din forretning. LogBuy forhandler rabatter og fordele til medarbejdere i Danmarks største virksomheder.

Sådan bliver du partner

Hvis du er interesseret i vores partnerprogram eller ønsker at ansøge, bedes du udfylde formularen, og vores partnerteam vil kontakte dig.

Kontakt for dialog

keyboard_arrow_up