Findes allerede i markedsledende løsninger

Se vores integrationer med populære løsninger, og kontakt os hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan integrere Visma Addo i din løsning.

KONTAKT os

Vores partnere skaber værdi

Vores partnere har med stor succes, bygget Visma Addo ind i deres løsninger, og givet deres kunder en endnu bedre løsning.

Integrer Visma Addo i dit produkt

Kontakt os

HR løsninger

2people

Nemt, komplet og brugervenligt HR-system til alle dine HR-opgaver. Med 2people får du en samlet HR-løsning, som kan benyttes til alle dine HR-opgaver.

Evity

Evity hjælper dig med at forbedre dine HR-processer. Et værktøj, der løser HR-udfordringerne og hjælper ledere med at udvikle deres medarbejdere på en nem måde.

Visma Agda PS

Agda PS håndterer løn og HR det samme sted. Perfekt til virksomheder, der ikke kun har brug for et lønsystem, men også ønsker at tage sig af deres medarbejdere på en fleksibel måde.

CRM & salg

Briva

Briva CRM gjør det enkelt for deg å administrere kundedata, aktivitetslogg og salgsprosess. 

Sikker Handel

Skal du sælge eller købe noget, og vil du gerne have styr på at forholdende for dig, som sælger eller køber, så benyt servicen fra Sikker Handel.

Bolig og mæglerløsninger

Boligflow

Boligflow er alt-i-én-løsning til ejendomsadministration som hjælper med at automatiserer og effektivere dine opgaver og processer.

eindom

eindom er software til ejendomsadministration, der gør livet nemmere for udlejere, ejendomsadministratorer, ejendomsinvestorer, asset managers, revisorer og advokater.

Flexya

Bolig- og Erhvervssystem bruges dagligt i mere end 150 ejendomsmægler-forretninger. Flexya er en enkel og effektiv alt-i-én løsning til din forretning.

Salgsbehandling og dokumenthåndtering

Dealstack

Dealstack udvikler arbejdsgange, der skaber plads til, at private equity-fagfolk kan samarbejde mere effektivt. Målet er at gøre en ende på forældede praksisser for aftaleadministration.

Økonomi

Visma Dinero

Dinero er et gratis regnskabsprogram til iværksættere og små virksomheder. Opret og send elektroniske fakturaer, bogfør dine købsbilag og lav dit momsregnskab via din browser.

Salgspartnere

Vores salgspartnere tilbyder Visma Addo som supplement til deres egne løsninger

Visma Commerce

Visma Commerce

Nordens største udbyder af web-baserede løsninger til indkøbsprocesser. De har både private og offentlige kunder og tilbyder dem også Visma Addo.

Visma Connect

Visma Connect

Er Visma Addos Hollandske salgspartner, og varetager salg og support af vores kunder på det hollandske marked.

Send de første mange dokumenter gratis, og prøv selv, hvor smart det er

Opret din profil på 2 minutter – så er du klar til at sende dokumenter til underskrift.

Prøv Visma Addo

Prøv selv hvordan digital signering fungerer

keyboard_arrow_up