Integrationer til og fra Addo Sign

Se vores integrationer med populære løsninger, og kontakt os hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan integrere Addo Sign i din løsning.

HR løsninger

2people

Nemt, komplet og brugervenligt HR-system til alle dine HR-opgaver. Med 2people får du en samlet HR-løsning, som kan benyttes til alle dine HR-opgaver.

DXC Staff Planning

DXC Staff Planning er en onlinebaseret løsning som gør det let at planlægge vagter, registrere tid, automatisere lønbehandling og giver fuldt overblik til sine brugere.

Evity

Evity hjælper dig med at forbedre dine HR-processer. Et værktøj, der løser HR-udfordringerne og hjælper ledere med at udvikle deres medarbejdere på en nem måde.

Visma Agda PS

Agda PS håndterer løn og HR det samme sted. Perfekt til virksomheder, der ikke kun har brug for et lønsystem, men også ønsker at tage sig af deres medarbejdere på en fleksibel måde.

CRM & salg

Briva

Briva CRM gør det nemt for dig at administrere kundedata, aktivitetslog og salgsproces.

Sikker Handel

Skal du sælge eller købe noget, og vil du gerne have styr på at forholdende for dig, som sælger eller køber, så benyt servicen fra Sikker Handel.

Bolig og mæglerløsninger

Boligflow

Boligflow er alt-i-én-løsning til ejendomsadministration som hjælper med at automatiserer og effektivere dine opgaver og processer.

eindom

eindom er software til ejendomsadministration, der gør livet nemmere for udlejere, ejendomsadministratorer, ejendomsinvestorer, asset managers, revisorer og advokater.

Fenistra

Fenistra er en førende leverandør af tjenester og systemer til virksomheder, der ejer, driver eller administrerer ejendom. Et system med uovertruffen funktionalitet til effektiv styring af ejendomsværdier.

Flexya

Bolig- og Erhvervssystem bruges dagligt i mere end 150 ejendomsmægler-forretninger. Flexya er en enkel og effektiv alt-i-én løsning til din forretning.

Tryggbudgivning

TryggBudgivning.no er en sikker og enkel hjemmeside til elektronisk budgivning. Med BankID kan ejendomsmægleren identificere budgiveren, og bud og budforhøjelser afgives elektronisk.

Webmegler

Webmegler er en af ​​de mest udbredte webbaserede systemløsninger til ejendomsbranchen i Norge. Webmegler sikrer effektive arbejdsgange i alle faser af en ejendomsopgave.

Webtemp

Webtemp er et komplet fagsystem inden for levering og rekruttering af personale. Webtemp er lavet for alle virksomheder med behov og ønsker om overblik over medarbejdere, timer og kunder.

Sagsbehandling og dokumenthåndtering

Dealstack

Dealstack udvikler arbejdsgange, der skaber plads til, at private equity-fagfolk kan samarbejde mere effektivt. Målet er at gøre en ende på forældede praksisser for aftaleadministration.

JCD

Professionelle løsninger indenfor netværksinfrastruktur, serverløsninger, cloud-tjenester, sikkerhedssystemer, telekommunikationsudstyr.

Økonomi

Visma Dinero

Dinero er et gratis regnskabsprogram til iværksættere og små virksomheder. Opret og send elektroniske fakturaer, bogfør dine købsbilag og lav dit momsregnskab via din browser.

keyboard_arrow_up