Et effektivt værktøj til indhentning af underskrifter på tværs af arbejdspladser

Effektiviser og enkeltgør processen med at administrere byggeforslag, fakturaer, omkostningsprognoser og daglige rapporter med digitale signaturer.

Prøv gratis book demo 

Essentielle funktioner til bygge- og anlægsvirksomheder

Påbegynd arbejdet på projekter hurtigere

Opret byggeformularer til udfyldelse og indhent informationer nemt. Udfyld formularerne hvor som helst og fra enhver enhed.

tablet-touch

Spar tid med skabeloner

Med skabeloner kan du gemme ofte anvendte dokumenter og genbruge dem igen og igen. Reducer tiden du bruger på at oprette dokumenter med 70%.

common-file-sync

Automatiske påmindelser

Undgå manuel opfølgning. Indstil automatiske påmindelser, så du ikke behøver at bekymre dig om dine dokumenter, når du har sendt dem.

alarm-bell-ring-1

Få dokumenter underskrevet på få sekunder - enten fra byggepladsen eller firmabilen

Hvis du har brug for en underskrift fra en medarbejder, partner eller måske en kunde, kan det gøres nemt og hurtigt med Addo Sign - uanset hvor de befinder sig fysisk.

Selv om de er på byggepladsen eller i firmabilen, langt væk fra computeren og printeren, kan de underskrive direkte på mobiltelefonen. Det giver dig mulighed for at få dokumentet underskrevet på et øjeblik.

Det eneste du skal gøre er at sende dokumentet. Addo Sign tager sig af resten ved hjælp af en række automatiserede processer, der også omfatter arkivering af de underskrevne dokumenter. Og hvis nogen glemmer at svare, sender Addo Sign en påmindelse - helt automatisk.

Underskriv digitalt hvor end du befinder dig

"En kollega stod med hænderne over hovedet første gang hun brugte Addo Sign, fordi hun fik en kontrakt retur fra begge parter på få timer. Det havde vi aldrig prøvet før."

- Carina Salmon, Business Solution Specialist hos NCC

Læs mere her

Addo Sign er allerede implementeret i en række byggefirmaer på tværs af Skandinavien

Opnå mere med digitale signaturer

Både du og modtageren slipper for at bekymre jer om at udskrive kontrakter og scanne dem igen. Det betyder, at du sparer tid på hver eneste underskrift, du skal indhente fra kunder, underleverandører, forretningspartnere og andre - tid, du kan bruge ude på byggepladsen.

Du sparer også penge på papir og porto, da alt foregår digitalt. Nemt, hurtigt og sikkert.

Start nu

Send de første mange dokumenter gratis, og prøv selv, hvor nemt det er

Opret din profil på 2 minutter - og send din første anmodning om underskrift.

Prøv Addo Sign gratis

keyboard_arrow_up