Enklere håndtering af ansatte og kontrakter

Med Addo Sign kan du også administrere kontrakter i tamigo, som allerede holder styr på personaleadministrationen for dig.

Enklere håndtering af ansatte og kontrakter

Med Visma Addo kan du også administrere kontrakter i tamigo, som allerede holder styr på personaleadministrationen for dig.


 

Enkel kontraktstyring, der sparer dig tid

Kontrakten oprettes på grundlag af personaleoplysningerne i Tamigo og sendes ud med Addo Sign. Medarbejderen underskriver direkte på skærmen. Deretter sendes den underskrevne kontrakten tilbage, og lagres i tamigo.

Alt foregår automatisk og digitalt, så du sparer tid, som du ellers ville bruge på administration.

business-contract-approve

Overholdelse af GDPR - automatisk

Når alt foregår digitalt og direkte, er det også lettere at overholde kravene i GDPR. Med Addo Sign-integration behøver du aldrig at udskrive, scanne eller sende kontrakter via e-mail.

Hold styr på alle kontrakter

Hvis du integrerer Addo Sign i tamigo, kan du altid følge kontrakterne og se den nøjagtige status for hver enkelt af dem. Er de blevet sendt ud? Er de underskrevet? Eller mangler de stadig? Du kan se det med det samme i tamigo.

Og hvis der mangler en underskrift, sender Addo Sign automatisk en påmindelse.

Om Tamigo

Tamigo er en 360° cloud-baseret løsning, der gør alle dele af personaleadministrationen enkel og intelligent. Tamigo håndterer planlægning, fraværsstyring, præstationsstyring, medarbejdersamtaler, HR, økonomi og prognoser i en enkelt løsning.

Læs mere om tamigo

keyboard_arrow_up