Rekruttering og datasikkerhed gjort enkelt

Gør rekrutteringsprocessen mere brugervenlig, og indhent underskrifter og oplysninger gennem en sikker forbindelse.

Rekruttering og datasikkerhed gjort enkelt

Gør rekrutteringsprocessen mere brugervenlig, og indhent underskrifter og oplysninger via en sikker forbindelse.

Rekruttering på en brugervenlig måde - også i forbindelse med GDPR

Elvium har et stærkt fokus på UX og UI for at levere et intuitivt og effektivt rekrutteringssystem. Derfor samarbejder de også med Visma Addo, når det gælder digital signering. Dette gør at underskrifter kan indhentes digitalt hurtigt og enkelt, og at datasikkerheden overholdes.

human-resources-hierarchy-man

Automatisk indhentning af manglende oplysninger

Med kontraktskabeloner i Elvium kan du hurtigt udarbejde kontrakter, hvor alle felter er klar til at blive udfyldt.

Hvis du har brug for flere oplysninger, sendes der automatisk en formular til modtageren og dennes nærmeste leder, som de skal udfylde. Enkelt, hurtigt og sikkert.

Automatisk signaturflow

Når alle oplysningerne er på plads, genereres kontrakten og sendes til godkendelse. Hvis alt er som det skal være, skal du blot trykke på send. Derefter sker alting automatisk.

Kontrakten sendes til underskrift til begge parter, og de kan underskrive den direkte på skærmen. Det underskrevne dokument returneres automatisk og arkiveres.

Om Elvium

Elvium er et intuitivt webbaseret rekrutteringssystem, der effektivt hjælper dig med at tiltrække, ansætte og ansætte de rigtige medarbejdere hurtigt. Elvium fokuserer på både UI og UX for at give alle brugere, kandidater og medarbejdere en god brugeroplevelse.

Læs mere om Elvium

keyboard_arrow_up