Indhente underskrifter og oplysninger på flere sprog

Med Addo Sign og Emply kan det ikke blive nemmere at oprette og underskrive dokumenter.

Indhent underskrifter og oplysninger på flere sprog

Med Visma Addo og Emply kan det ikke være nemmere at oprette og underskrive dokumenter - på flere sprog.

Standardskabeloner på flere sprog

Dokumenterne i Emply er bygget op på standardskabeloner. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde de manglende felter, vælge sprog og trykke på "send med Addo Sign".

Underskriveren modtager derefter dokumentet på et sprog, som han/hun let kan læse og forstå, og han/hun kan underskrive det direkte på skærmen.

hierarchy-files-1

Indhent manglende informationer på en enkelt måde

Har du kun brug for nogle få oplysninger, før kontrakten kan underskrives? Hvis du bruger Emply og Addo Sign, kan du nemt sende en formular til begge parter, hvor de kan udfylde eventuelle manglende oplysninger.

Når alle oplysningerne er på plads, genereres kontrakten automatisk og sendes ud til digital underskrift af begge parter.

Spar tid og hus på at få investeringen i hus

Standardskabeloner på flere sprog sparer dig penge på oversættelse. Automatiserede processer sparer dig for den tid, du tidligere skulle bruge på at sende dokumenter, tjekke svar og arkivere dokumenter det rigtige sted.

Hele processen er strømlinet, så du sparer tid og ressourcer, hver gang der er brug for en underskrift.

Om Emply

Emply hjælper organisationer over hele verden med at tiltrække, fastholde og udvikle talenter. Emplys innovative platform fremhæver kandidaternes kompetencer, forenkler HR-processer og giver dig et komplet overblik over alle medarbejdere, så du kan få mest muligt ud af deres potentiale.

Læs mere om Emply

keyboard_arrow_up