Skab overblik med digital kontraktstyring

Gør håndtering og styring af alle slags kontrakter nemt og overskueligt i COMAsystems intuitive online kontraktstyringssystem.

 

Skab overblik med digital kontraktstyring

Gør håndtering og styring af alle slags kontrakter nemt og overskueligt i COMASystems intuitive online kontraktstyringssystem.

 

Kontraktstyring gjort enkelt

COMAsystem har fokus på håndtering af dine kontrakter med digitale underskrifter og værdiskabende overblik i en dedikeret SaaS løsning der er enkelt og ikke mindst brugervenlig.

Du kan modtage notifikationer på de kontrakter der kræver din opmærksomhed, sende dem til digital underskrift med Addo Sign og nemt få overblik af alle kontrakter i dit dashboard.

 

folder-file-1

Gå fra Analog til Digital - og forbliv Digital

Skan dine gamle papirkontrakter direkte ind i COMAsystem fra kontorets printer og digitaliser dine kontrakter – samtidig med du overholder GDPR.

 

Hold styr på alle dine kontrakter

Når du har digitaliseret dine kontrakter, kan du automatisere dit kontrakt-flow – tilføje relevant meta-data, oprette kundespecifikke datafelter, så du altid kan følge dine kontrakter fra forhandling til eksekvering – og selvfølgelig få den underskrevet digitalt.

 

 

Om COMAsystem

COMAsystem er et dedikeret (SaaS) Software-as-a-Service kontraktstyringsværktøj – COMAsystem er udviklet over de sidste 10 år med fokus på brugervenlighed, højt udbytte og sikkerhed. Systemet benyttes af store som små virksomheder, nationalt og internationalt.

Læs mere om COMAsystem

keyboard_arrow_up