Arbejd hurtigere i webCRM

Send dokumenter til digital signering til kunder og potentielle kunder – direkte fra webCRM

Arbejd hurtigere i webCRM

Send dokumenter til digital signering til kunder og potentielle kunder - direkte fra webCRM

Du kan nemt sende alle typer dokumenter til digital signering

Addo Sign-integration med webCRM gør det nemt og hurtigt at sende tilbud, ordrer, kontrakter og meget mere til underskrift.

Klik på Addo Sign-ikonet for at sende til den rigtige person i webCRM. Vælg, hvilke dokumenter der skal underskrives. Tilføj flere modtagere, hvis det er nødvendigt. Vælg, hvordan de skal underskrive, og tryk på send. Enkelt og nemt!

hierarchy-files-1

Nemt for både dig og modtageren

Med Addo Sign-integration sparer du ikke kun tid, fordi du kan håndtere flere opgaver direkte fra webCRM-løsningen. Det gør det også enklere for modtageren at underskrive direkte på skærmen og sende dokumentet tilbage med det samme. Det gør hele underskriftsprocessen meget mere effektiv.

Hurtigt overblik over alle kundedokumenter

Under hver kontaktperson i webCRM finder du en liste over alle dokumenter, der er blevet sendt til den pågældende person til digital signering. Du kan hurtigt få et overblik over status for alle dokumenter og se, om der stadig mangler en underskrift på nogle af dem.

Om webCRM

webCRM er et cloud-baseret CRM-system, der gør det lettere at strukturere arbejdet og opnå øget salg. Du kan nemt segmentere eksisterende og potentielle kunder og målrette dine aktiviteter mod dem. webCRM består af en række forskellige byggeklodser, som du kan kombinere i dit eget tempo.

Læs mere om webCRM

keyboard_arrow_up