Leverandøraftaler


Mangler du et overblik over leverandøraftaler?

Der findes mange forskellige leverandøraftaler, du kan benytte dig af som virksomhed. Hvilken leverandøraftale du skal have, og hvilket behov du har er essentielt at få defineret. Det er vigtigt at virksomheden starter med at definere deres behov, for derefter at finde den rigtige leverandør. Lav derfor først en overblik over de leverandøraftaler virksomheden har i forvejen. Så er i allerede et skridt foran.

Hvis det er en digital underskrift leverandør virksomheden mangler, har Visma Addo et rigtig godt produkt og mange tilfredse kunder. Læs mere om Visma Addo, og hvad de kan gøre for dig lige her.

Sådan får du mest ud af din leverandøraftale

Når du har defineret hvilke behov virksomheden har, er næste step at finde den rigtige leverandør til at afdække virksomhedens behov. Med Visma Addo, får du et produkt der er nemt integreret. I kan anvende det sammen med elektroniske godkendelsesmetoder og digitale postkasser, der sørger for at sikkerheden er helt i top.

Hvilke fordele vil Visma Addo give?​

Sikker filoverførelse

cloud-data-transfer

Underskriv fra Office

check-payment-sign

Sikkert arkiv

archive

Automatiske påmindelser

alarm-bell-ring-1

De værdiskabende funktioner optimerer jeres leverandøraftale, og gør den meget brugervenlig. Med sikker filoverførsel, sender i alle filer sikkert, og lever samtidig op til alle lovkrav. Underskriv fra Office, gør det nemmere at underskrive hurtigt og nemt. Du kan nemlig sende dokumenter til underskrift fra alle Windows-programmer. Med sikkert arkiv, kan du sende dokumenter direkte til modtagerens e-Boks. Og sidst men ikke mindst, får du automatiske påmindelser, hvis du mangler en underskrift.

Gør som de andre kunder, og optimér din leverandøraftale

Med Visma Addo som leverandør af digital underskrift, får i et produkt der er enkelt at integrere med jeres nuværende it-systemer. På den måde kan du få dækket behovet efter jeres udfordringer. Visma Addo understøtter alle former for digitale signaturer, som måtte blive relevant for den enkelte virksomhed.

Ved brug af Visma Addo, kan i forvente de følgende digitale signature:

  • Touch-underskrift
  • NemID Privat & Erhverv
  • Norsk BankID
  • Svensk BankID
  • Finsk Tupas

Hvis du gerne vil læse mere om digital signatur og hvilken leverandør aftale i kan lave med Visma Addo, kan du læse mere her

Tøv ikke, kom i gang med leverandøraftalen i dag

Kom igang med den nye leverandøraftale i dag i samarbejde med Visma Addo. Du har fået noget information om Visma Addo, hvilket produkt de tilbyder, og hvilke fordele der er forbundet med det. Du skal nu finde ud af, hvilket form for samarbejde der passer jer bedst. Den bedste måde at finde ud af det på, er at kontakte dem og sætte et møde op. På den måde kan I snakke om at få optimeret en leverandøraftale.

Hvis du gerne vil læse mere om Visma Addo's kunder og deres leverandøraftaler, kan du læse med lige her 

Her kan du finde et overblik over deres kundehistorier og læse mere om, hvorfor de er glade for deres brug af Visma Addo. Du har også mulighed for at læse om Visma Addo’s systempartnerer, og hvordan de har integreret digital underskrift.


Viden og inspiration

Gå til blogoversigt

keyboard_arrow_up