Sådan får du medarbejderkontrakter i hus 

Kom godt i gang med digitale underskrifter.

Prøv det gratis nu

Optimer dine arbejdsprocesser 

Det kan være en lang process at få indhentet dine kontrakter, uanset om det er medarbejderkontrakter, salgskontrakter eller lejekontrakter. Den lange process kan ofte se ud som følgende: 

 • I printer kontrakten 
 • I underskriver selv kontrakten 
 • I scanner kontrakten
 • I sender kontrakten som email eller brev til modtageren 
 • I får kontrakten sendt retur, med en underskrift  
 • I scanner kontrakten ind igen. 

 

Sådan behøver processen ikke se ud. De lange processer kan nemlig minimeres for dig og dine kolleger ved hjælp af digital underskrift. Med digital underskrift, kan du optimere dine egne og dine kollegers arbejdsgange. I får nemlig meget mere end bare en digital underskriftsløsning. I får styr på jeres ansættelsesprocesser, så I ikke længere skal printe, scanne og sende dokumenter.

Prøv gratis nu

En underskriftsløsning der passer til alle 

Når beslutningen er faldet på, at digital underskrift er vejen frem, er næste step på vejen, at finde den rigtige løsning. Her er Visma Addo det oplagte valg. 

Med Visma Addo får I en løsning, der kan tilpasses til lige præcis jeres behov. Med en digital underskriftsløsning, kan I fremover indhente medarbejderkontrakter, meget hurtigere og nemmere, i stedet for den gamle lange process, der tager værdifuld tid, fra andre arbejdsopgaver. 

Når du underskriver med Visma Addo, kan du benytte dig af flere forskellige underskriftsmuligheder; NemID, OK knap og touch-underskrift, de er alle lige valide og kan benyttes, som I synes. Når I vælger Visma Addo, får I som en del af pakken en onboarding session. Her får I alt den information, I skal bruge for at komme godt i gang. I bliver nemlig hjulpet godt på vej, og får inspiration, hjælp og sparring på, hvordan I kan optimere jeres processer. 

Du får nemt medarbejderkontrakterne i hus med Visma Addo. Processen med Visma Addo ser således ud:

 

I sender kontrakten til den nye medarbejder via Visma Addo

 

check

Medarbejderen underskriver kontrakten via Visma Addo, med det valgte underskriftsformat

check

I får kontrakten retur, som PDF

check

I Visma Addo kan I samtidig sende jeres kommende medarbejder notifikationer om, at underskrive kontrakten via email eller sms. I kan dertil se, hvor langt kontrakten er i processen om at blive underskrevet i Visma Addo. Her kan I også danne jer et overblik over, hvem der mangler at underskrive, og om modtageren overhovedet har set kontrakten endnu. 

 

Få medarbejderkontrakten i hus hurtigt og nemt

Det kan være en stor beslutning at digitalisere sine arbejdsprocesser. Et godt sted at starte er ved at digitalisere sin underskriftsproces og dermed finde en digital underskriftsløsning, som Visma Addo. Det er et stort skridt på vejen til en digital arbejdsproces. Digital underskrift kan være behjælpeligt, uanset om du er inden for salg, HR, revision eller en helt fjerde branche. Uanset branchen, skal der være styr på, hvordan medarbejderkontrakten kommer i hus. Du kan få optimeret og styr på dine processer ved brug af Visma Addo. 

Som HR medarbejder får du glæde af, hurtigere rekruttering, kortere ventetid, øget sikkerhed og dokumentation.

Du får mulighed for at få medarbejderens kontrakt i hus meget hurtigere med digital underskrift. Du kan sammen med dine kolleger automatisere papirarbejdet, sende ansættelseskontrakter, blanketter, tillæg og andre HR-dokumenter til digital underskrift. 

Prøv gratis nu

Tips til, hvordan du får medarbejder kontrakterne i hus 

Når man skal digitalisere sine processer, er det altid rart at starte ud med at have nogle gode tips i baghånden til, hvordan man kommer godt i gang. Få inspiration til hvad digital underskrift kan bruges til nedenfor. 

Fårup Sommerland

Fårup Sommerland har omkring 500 sæsonansatte, og derfor var Visma Addo den rigtige løsning for dem. For Fårup Sommerland har det været essentielt, at de automatisk kunne indhente oplysninger på deres sæsonpersonale. De stod med en rigtig stor administrativ udfordring, da de skulle indhente oplysninger som pension og tøjstørrelser på deres ca. 500 sæsonansatte. Visma Addo har hjulpet dem med at automatisere processen og har sparet dem meget værdifuld tid. 

Fårup Sommerland har: 

 • Sparet penge på udsendelse af medarbejderkontrakter 
 • Skåret ned på manuelt arbejde
 • Optimeret deres digitale proces og sparet værdifuld tid 

Læs hele Fårup Sommerlands case

Coor

For Coor har digitalisering af deres ansættelsesprocess sparet ventetid og forsendelsesomkostinger. Før Visma Addo fik Coor deres medarbejderkontrakter i hus, via almindelig brevpost. Da det både var en langsommelig og dyr proces, var det helt naturligt for dem at vælge en digital underskrift løsning. 

Visma Addo har gjort det nemmere og hurtigere for Coor at få medarbejderkontrakterne i hus, og givet dem overblik over deres process.

Coor har fået:

 • Bedre overblik over udsendte kontrakter 
 • Deres daglige arbejde er blevet nemmere 
 • De har sparet ventetid og forsendelse omkostninger

Læs hele Coor's case

Send de første mange dokumenter gratis

Opret din virksomhed på 2 minutter – så er du klar til at sende dokumenter til underskrift.

Start i dag

Prøv selv hvordan digital signering fungerer


Viden og inspiration

Gå til blogoversigt

keyboard_arrow_up