Digital signatur er fremtiden

Slip for papir, print og scan. Underskriv digitalt med Addo Sign - det er nemt, hurtigt og sikkert.

Prøv det gratis nu

I de seneste mange år har vi været vant til at underskrive vigtige dokumenter ved at sætte vores underskrift i bunden af et fysisk dokument. I en tid, hvor meget bliver mere og mere digitalt, er det samme også ved at ske for den traditionelle underskrift.

Ved at bruge en digital signatur kan du underskrive dokumenter direkte på din computer eller smartphone uden at skulle printe dokumenter. Det er både hurtigere, mere effektivt, sikkert og ikke mindst også mere bæredygtigt, da der spares en masse papir hver eneste dag. Hvis du vil se, hvor nemt det er at benytte på et dokument, så kan du prøve Addo Sign gratis i dag og underskrive dit første dokument i løbet af få minutter.

Prøv det gratis her

Hvordan fungerer digital signatur?

Vi har forsøgt at gøre processen så nem og effektiv, så du netop oplever, at det er nemt at skrive under digitalt.
Måden, det fungerer på, kan du se i modellen herunder:

Illustration: Sådan underskriver du nemt et dokument elektronisk

Illustration: Sådan underskriver du nemt et dokument elektronisk

Digital signatur af PDF dokument

Det er en klassisk udfordring at modtage et PDF-dokument, som du skal sætte din underskrift på. Dokumentet er svært at ændre på, og derfor kan du med elektronisk signatur underskrive det via en digital underskriftsløsning som eksempelvis Addo Sign.
Læs mere om, hvordan du kan underskrive PDF-dokumenter, her: Underskriv PDF'er online

Er digital signatur sikkert og gyldig?

Det korte svar er ja – den er både sikker og gyldig på samme måde som en traditionel fysisk underskrift. Ja; det er måske endda mere sikkert at skrive under digitalt, da du kan vælge, at modtageren af dokumentet skal underskrive med NemID. Dermed er du helt sikker på, at det er den rigtige person, som skriver under i den anden ende.

Hvis du vil læse mere om sikkerheden i Addo Sign og om, hvordan vores digitale underskriftsløsning overholder GDPR og generelle sikkerhedsniveauer, kan du gøre det her: Sikker digital underskriftsløsning

Hvad koster det at bruge digital signatur?

Der er mange forskellige underskriftsformer, men via vores prisberegner kan du udregne, hvad det koster at sende et dokument til underskrift.
En ting er prisen på den enkelte underskrift, men husk også at tænke på, hvor lang tid der kan gå med at printe, underskrive, scanne ind og sende et dokument med en underskrift retur.. Det koster hver dag mange virksomheder en masse tid, som kunne bruges mere effektivt.

Kom i gang med digital signatur i dag

Hvis du har lyst til at prøve, hvor hurtigt og effektivt digital signatur er, så kan du oprette dig her og få de første 10 credits gratis.

Opret gratis profil

Illustration: Digital signatur på mobiltelefon


Viden og inspiration

Gå til blogoversigt

keyboard_arrow_up