NCC

Forbedring af ansættelsesprocessen og reduktion af manuelle opgaver

NCC bruger Addo Sign til at optimere ansættelsesprocessen og digitalisere deres HR-afdeling. Det har været til stor gavn for både nye medarbejdere og for ansatte i HR.

En optimeret ansættelsesproces

Her hos NCC er Visma en af vores leverandører, og derfor valgte vi også for nylig at gøre brug af digital underskrift fra Addo Sign i vores HR-afdeling.

Underskriftsprocessen - digitaliseret og mere effektiv

Tidligere, da NCC skulle ansætte nye medarbejdere, foregik det ved hjælp af almindelig brevpost. Kontrakten blev først sendt med intern post til chefen, som underskrev den og sendte den tilbage til HR. Kontrakten blev derefter sendt med posten til den nye medarbejder, som underskrev den og sendte den tilbage til HR.

Hele denne proces er blevet meget mere effektiv, da den nu er digitaliseret. Tidligere kunne NCC nemt bruge mindst 14 dage på at vente på, at kontakten blev returneret. Nu er situationen en helt anden, da hele processen er blevet reduceret til halvanden time. Optimeringen af ansættelsesprocessen har været til stor gavn for både nye medarbejdere og NCC's HR-medarbejdere.

"En kollega stod med hænderne over hovedet første gang hun brugte Addo Sign, fordi hun fik en kontrakt retur fra begge parter på få timer. Det havde vi aldrig prøvet før."

– Carina Salmon, Business Solution Specialist, NCC

Reduceret administrativ arbejde

Med digitale signaturer fra Addo Sign behøver NCC ikke længere at bruge tid på f.eks. at udskrive kontrakterne eller scanne dem ind igen, når de er returneret. Når NCC modtager en underskrevet kontrakt fra en ny medarbejder, har de den direkte inde i systemet, hvilket reducerer den administrative arbejdsbyrde. Ud over en reduceret administrativ arbejdsbyrde er NCC også glad for at kunne spare penge på papir og forsendelsesomkostninger.

"Med Addo Sign sparer vi en hel del administrativt arbejde og herforuden penge på papir og forsendelsesomkostninger."

– Carina Salmon, Business Solution Specialist, NCC

Addo Sign bliver godt modtaget af NCC's medarbejdere

Der er blevet taget godt imod Addo Sign her i NCC. Vi har kun oplevet positiv respons fra vores medarbejdere, når de har oplevet hvor effektivt Addo Sign er.

  • check Vi oplever mindre ventetid og en hurtigere ansættelsesproces
  • check Vi sparer penge på papir og forsendelsesomkostninger
  • check Vi har mindre administrativt arbejde
  • check Vi oplever positiv respons fra medarbejderne

Om NCC

NCCs vision er at forny branchen og levere ekstraordinære bæredygtige løsninger. NCC er en af Nordeuropas ledende virksomheder inden for byggeri og anlæg, ejendomsudvikling og infrastruktur med en omsætning på 41,6 mia. Kr. og 16.500 medarbejdere i 2016. NCC-aktien er noteret på NASDAQ Stockholm.

NCC i Danmark består af forretningsområderne NCC Building, NCC Property Development, NCC Industry og NCC Infrastructure.

Klar til at komme i gang?

Prøv gratis Kontakt os

keyboard_arrow_up