Talks

Digital underskrift fra Addo Sign gør den administrative del af arbejdet lettere hos Talks.

Heidi Sonderup 
Founder/CEO, Talks
 

Lettere signeringsproces

I min forretning driver jeg promotion og management for en lang række af landets bedste foredragsholdere, og hver gang jeg laver en aftale med en given arrangør, så skal der sendes en kontrakt frem. Før i tiden foregik dette ved, at vi sendte kontrakten via mail og så skulle modtageren printe den ud, læse den igennem, skrive den under, scanne den ind igen og sende den retur. Med Addo Sign er denne proces gjort meget lettere for både os og for kunderne.

Større overblik

Vi laver minimum 400 kontrakter om året, og før Addo Sign brugte vi meget tid på at holde styr på hvor langt kontrakterne var nået i signeringsprocessen. Med Addo Sign har vi nu en udførlig log over hele processen, der gør det lettere for os at skabe et overblik over kontrakterne. Samtidig kan vi bruge loggen som et værktøj til at hjælpe kunder, der sidder fast et sted i processen. Vi kan hurtigere finde ud af, hvor kunden er gået i stå, og let guide dem videre igennem systemet.

"Digital underskrift fra Addo Sign gør den administrative del af arbejdet lettere, så vi får mere tid til det kreative, det opsøgende og det skabende."

Heidi Sonderup, Founder/CEO, Talks

Mere tid til at skabe værdi 

Man kan sige, at der bliver mere tid til at varetage interessen for den enkelte foredragsholder, når man effektiviserer den administrative del af vores forretning. Det er ligesom hvad hele essensen i det er for os. Jo nemmere man kan gøre den administrative del, jo mere plads bliver der til det kreative, det opsøgende og det skabende.

  • check Vi oplever en mere effektiv signeringsproces 
  • check Vi har fået bedre overblik over de udsendte kontrakter 
  • check Vi har fået mere tid til at skabe værdi

Om Talks

Talks assisterer udvalgte artister omkring liveengagementer - herunder den optimale promovering. Talks arbejder seriøst og professionelt med hver enkelt artist, altid med personligt fokus hele vejen rundt. Fra strategi til praktik.

Klar til at komme i gang?

Prøv gratis Kontakt os

keyboard_arrow_up