Søstjerneskolen

Opdatering af 65 ansættelseskontrakter på én gang fik Søstjerneskolen til at gå over til digital underskrift.

Optimerede administrationsprocesser på skolen

Addo Sign hjælper Søstjerneskolen med at holde styr på ansættelsesprocessen og indhente underskrifter digitalt. Før Addo Sign blev implementeret havde Søstjerneskolen en proces, hvor de sendte ansættelseskontrakterne rundt som PDF´er til underskrift eller medarbejderen skrev fysisk under, for så efterfølgende at scanne ansættelseskontrakten.

Et tilpasset behov

Søstjerneskolens behov for digitale underskrifter opstod, da de på én gang skulle opdatere ansættelseskontrakter for skolens 65 medarbejdere.

“Vi kunne se, at hvis vi skulle fortsætte med den proces manuelt, ville det tage alt for lang tid. Derfor kiggede vi efter en digital løsning og valgte Addo Sign”,

Claus Pommer, Administrativ leder, Søstjerneskolen. 

 

Hurtig og sikker proces

Søstjerneskolen valgte Addo Sign fordi det passede perfekt til deres behov. Der er ikke nogen binding, og de betaler kun for de underskrifter de bruger. Søstjerneskolen har fået en hurtig, sikker og smidig proces, som har gjort det nemmere for dem at have styr på deres administrative processer.

Om Søstjerneskolen 

Søstjerneskolen blev stiftet i 2014 af Kirsten Callesen. Den blev stiftet ud fra ønsket om at skabe en skole, som passer til eleven i stedet for skolen. Søstjerneskolen er et godt tilbud til børn med særlige behov og deres forældre 

Klar til at komme i gang?

Prøv gratis Kontakt os

keyboard_arrow_up