Revision Vadestedet

Fremskyndelse og automatisering af sagsbehandlingen

Revision Vadestedet bruger Addo Sign til en hurtigere og mere enkel sagsbehandling.

Hurtigere sagsbehandling

Revision Vadestedet bruger Addo SIgn til at indhente underskrifter på de dokumenter, som de sender til deres kunder. Det drejer sig bl.a. om årsrapporter, bilag til selvangivelser, erklæringer og protokoller. Tidligere kunne det tage uger eller måneder, før disse dokumenter kom tilbage, men med Addo Sign er hele processen digitaliseret.

Bedre overblik og automatisering

Med Visma Addo har Revision Vadestedet et overblik over de dokumenter, der venter på underskrifter, og hvis der er flere personer, der skal underskrive, kan de nemt se, hvem der skal mindes om at få processen afsluttet. Revision Vadestedet har sat Visma Addo op på en måde, så der automatisk sendes påmindelser, hvis et dokument ikke er underskrevet. Det har betydet, at antallet af igangværende sager er blevet reduceret, og at de generelt bliver behandlet hurtigere end tidligere.

"Efter vi er begyndt at bruge Addo Sign, oplever vi, at sagsbehandlingen er både hurtigere og enklere."

– Leif Stolberg-Rohr Nørskov, Statsautoriseret revisor hos Revision Vadestedet

Kundetilfredsheden stiger

Nogle af Revision Vadestedets kunder foretrækker stadig et personligt møde, hvor dokumenterne underskrives fysisk, men en stadig større del af deres kunder ser fordelene ved digitale signaturer fra Addo Sign. I samarbejde med Revision Vadestedet har Addo Sign imødekommet virksomhedens specifikke behov, baseret på feedback fra deres medarbejdere såvel som deres kunder, med det formål at løfte og forbedre signeringsoplevelsen.

Revision Vadested har oplevet følgende forbedringer:

  • check Forbedrede processer i signeringsflowet
  • check Bedre overblik over igangværende underskrivelser
  • check Hurtigere sagsbehandling
  • check Tilfredse kunder

Om Revision Vadestedet

Revision Vadestedet er et godkendt revisionsfirma fra Næstved, som har leveret kvalitetsydelser til det danske erhvervsliv i mere end 80 år. Deres 15 medarbejdere, repræsenterer tilsammen mere end 250 års erfaring inden for revisionsbranchen.

Klar til at komme i gang?

Prøv gratis Kontakt os

keyboard_arrow_up