Nordic Solar

Automatisering af kunderejsen med enorme tidsbesparelser

Nordic Solar bruger Addo Sign til masseforsendelse af flere dokumenter til flere brugere og reducerer ekspeditionstiden med 75 %.

Hurtigere reaktionstid og tidsbesparende

Nordic Solar, der er førende inden for investeringer i solceller, optimerede deres arbejdsgange ved at digitalisere masseforsendelser. Med Addo Sign er de bedre i stand til at betjene deres kunder, opnå hurtigere transaktioner og opnå enorme besparelser i tid og penge.

"75% manuelt arbejde sparet. Time to marked styrket, og en tidsvarende servicering af vores kunder opnået"

– Anders Søgaard-Jensen, Salgsdirektør, Nordic Solar

Hurtigere forretningstransaktioner med digital signatur

Når vi laver større transaktioner er der mange kunder involveret og skulle vi lave manuelle masseudsendelser ville det tage alt for lang tid. Før integrationen med Addo Sign og Omnidocs, tog det nemt to dages fultidsarbejde at lave en masseudsendelse. I dag er vi færdige lang tid før frokost. Med løsningen betyder det, at vi kan reagere langt hurtigere og så sparer vi rent faktisk en stor del tid. 

Med den forretning vi har i dag, vil vi ikke kunne undvære digital signatur. Når vi laver et såkaldt Capital Call; hvor vi trækker penge fra kunderne, skal hele papirgangen foregå på maksimalt 2 uger. Hvis vi skulle vente på postvæsnet, ville det slet ikke kunne lade sig gøre. Derfor er vi dybt afhængig af en løsning som Addo Sign.

Hele kundeprocessen kører sikkert og automatisk

Når først dokumenterne er sendt afsted foregår hele kundens proces automatisk. Notificeringspåmindelser, der tages hånd om sikkerheden, kunden guides, udfylder og underskriver aftalen. For os er hele processen gennemssigtig, og vi kan følge med fra sidelinjen.

Kunderne kan nemt udfylde formularer og skemaer i Omnidocs

Vi bruger Omnidocs til at oprette alle vores formularer og skemaer, som kunden skal udfylde alt efter hvilken investering kunden ønsker at indgå aftale om. Det hele er en del af en samlet proces, og Addo Sign og Omnidocs fungerer fantastisk i samspil med hinanden.

www.omnidocs.com

Om Nordic Solar

Nordic Solar blev etableret i 2010 og har siden da investeret i  bæredygtig solenergi, kombineret med et attraktivt afkast til aktionærerne. Nordic Solar’s mission er at skabe en folkeaktie, så mange flere mennesker i fremtiden får mulighed for at købe aktier og investere deres penge i solenergi.

Klar til at komme i gang?

Prøv gratis Kontakt os

keyboard_arrow_up