Liisabike

Forbedring af kundeoplevelsen for en nemmere, hurtigere og mere sikker tur

Liisabika bruger Addo Sign til at underskrive kontrakter digitalt og identitetsverifikation.

Større tillid og tryghed til underskriftsprocessen

I vores forretning har vi i mange år solgt Christiania cykler. Da vi også begyndte at lease cyklerne ud havde vi brug for et mere effektivt system, hvor kunderne kunne underskrive en kontrakt og verificere hvem de var.

Før var hele processen manuel, hvor kontrakten blev sendt til kunden på mail og så kunne den printes ud og underskrives i butikken, når vedkommende hentede sin cykel. Vi synes det var en besværlig proces og vi havde følelsen af, at hvis nogen havde lyst til at svindle os, så ville det være ret nemt at gøre.

Med Addo Sign er hele underskriftsprocessen elektronisk. Da kunderne verificerer dem selv med NemID føler vi os mindre udsat for svindel og samtidig giver systemet os en tryg håndtering af kundernes kontrakter.

"Addo Sign giver os en tryg håndtering af kundernes kontrakter og optimerer samtidig vores administrative processer."

– Risenga Manghezi, CEO, Liisabike

Troværdigt produkt og nemt at bruge

Både kunder og medarbejdere har taget godt imod digital underskrift fra Addo Sign. Kunderne finder det meget naturligt at underskrive digitalt og oplever samtidig at processen foregår mere gnidningsfrit.

Vi ser digital underskrift fra Addo Sign som et troværdigt produkt, der er nemt at bruge. Det giver vores forretning en form for troværdighed, og en beskyttelse mod svindel. På en skala fra 1 til 10 ville vi give produktet et sted mellem 8 og 9, da vi er meget tilfredse, og ikke har haft nogen problemer med det.

  • check Større beskyttelse mod svindel
  • check Større tryghed i håndteringen af kontrakter
  • check Tilfredse kunder og medarbejdere
  • check En gnidningsfri proces
  • check Optimering af administrative opgaver

Om Liisabike

Liisabike er en virksomhed der leaser christiania-cykler. Virksomheden blev stiftet i år 2016 og har på nuværende tidspunkt tre dedikerede medarbejdere. Liisabike er en ny og bekymringsfri måde at have ladcykel på.

Klar til at komme i gang?

Prøv gratis Kontakt os

keyboard_arrow_up