Lederne

Digitalisering af papirbaserede processer

Addo Sign var det helt rigtige match for os. Specielt bæredygtighed er højt på vores agenda, og her passer Addo Sign perfekt ind.

Øget værdi for ansatte og kunder

Lederne havde allerede stiftet bekendtskab med digitale signaturer. De havde bare ikke fundet den rigtige leverandør, men da de først fik kontakt med Addo Sign, var der ikke langt fra det første møde til implementering i hele Ledernes organisation.

"Vores medlemmer har ikke altid adgang til en printer, så den digitale underskrift har gjort en kæmpe forskel for alle"

– Susanne Harstad, Legal Contract Manager, Ledernes Hovedorganisation

Fokus på digitalisering

Susanne Harstad, Legal Contract Manager hos Ledernes Hovedorganisation tog teten med at digitalisere processerne. 

“Vi havde ikke noget der mindede om en digital underskrift løsning før jeg startede for ca. 1,5 år siden. Jeg implementerede et Contract Management system, hvori e-signatur-delen, var lidt for ufleksibel. Selve Integrationen med Contract Management-systemet var rigtig fin, men den digitale løsning passede ikke vores behov, så det var meget kærkomment, at twoday kom på banen med et tilbud”.

Addo Sign blev introduceret ved et tilfælde, da Ledernes Hovedorganisation var ved at kigge på deres MDM systemer sammen med Kapacity, en virksomhed i twoday, og herefter blev Addo Sign introduceret. Det var et perfekt match. 

“Vi fik kontakt til twodays Key Account Manager, og efter en god dialog og et fornuftigt tilbud, skulle jeg bare have godkendt det i forhold til vores it-kontrakter. Det betyder, at fra vi trykkede på startknappen, gik der ikke mere end 14 dage, før vi var godt i gang”,  fortæller Susanne Harstad. 

6 styrker ved Addo Sign som Susanne Harstad ønsker at fremhæve:

  • check Rigtig god kundeservice og onboarding process
  • check Tracking af underskriftsprocessen
  • check Digitalisering af manuelle processor
  • check Bæredygtigt produkt
  • check Brugervenligt og fleksibelt system
  • check Nærværende og god support

Hos Lederne kører underskriftsprocesserne sikkert og automatisk

Når først dokumentet er sendt afsted foregår det hele automatisk. Modtageren får en SMS eller e-mail, og får derigennem adgang til at læse og underskrive dokumentet. Er der flere underskrivere sendes dokumentet automatisk rundt til alle, og lander til sidst sikkert hos afsenderen.

Bæredygtighed på dagsordenen

Addo Sign passer godt til værdierne i Ledernes Hovedorganisation. Især bæredygtighed står højt på organisationens dagsorden, og her passer Addo Sign perfekt ind, siger Susanne Harstad.

"Det er et meget bæredygtigt produkt, som hjælper os med at nå nogle interne mål, så vi har lagt stor vægt på det i forhold til at få det spredt internt i organisationen. Vi sparer en masse tid, reducerer CO2 til udskrivning, sparer papir og reducerer dermed mængden af affald, og det er vi store fans af."

Øget værdi for medarbejdere og kunder

Addo Sign går godt i spænd med Ledernes Hovedorganisations værdier. Specielt bæredygtighed er højt på organisationens agenda, og lige her passer Addo Sign perfekt ind, fortæller Susanne Harstad. 

“Det er et meget bæredygitgt produkt, der hjælper os med at nå nogle interne mål, så det har vi lagt meget vægt på i forhold til at få det bredt ud internt i organisationen. Vi får sparet en masse tid, reduceret CO2 til print, sparet papir og dermed reduceret affaldsmængden og det er vi store fans af.” 

Addo Sign er hurtigt blevet bredt ud i de forskellige afdelinger i Lederens Hovedorganisaiton, og Susanne Harstad har gået forrest, når det kommer til at bringe det videre ud til deres samarbejdspartnere og leverandører. 

“Jeg opfordrer jævnligt mine kolleger til at tilbyde de af vores leverandører, der fremsender noget til underskrift, at vi kan sende materialet til digital underskrift. Det koster selvfølgelig nogle credits for os, men hvis vi kan bidrage til at vores leverandører tænker i bæredygtige løsninger og sparer en masse tid, så er det en god investering for os”, fortæller Susanne Harstad. 

Ledernes Hovedorganisation har også fået skabt en højere kundetilfredshed, siden de har implementeret Addo Sign. 

“Mange af vores medlemmer har ikke altid en printer, så der er mange medlemmer, der er rigtig glade for, at de ikke skal ned og finde en printer på biblioteket. Nu kan de bare sidde derhjemme og underskrive digitalt”, understreger hun.

Nem onboarding og mange styrker

Det er nemt og gnidningsfrit at blive onboardet i Addo Sign, og for Ledernes Hovedorganisation har det været ekstra nemt. De var i gang på rekordtid og efter meget kort tid kunne de allerede onboarde hinanden internt i organisationen. 

“Implementeringen har været rigtig smooth og vi lagde nærmest ikke mærke til, at den var der. Det hele forgik online pga. corona, og det fungerede rigtig godt. Addo Sign medarbejdere var enormt nærværende og pædagogiske, så vi havde derfor let ved at anvende systemet, der i forvejen er meget intuitivt og pædagogisk”, understreger Susanne Harstad.  

Om Lederne

Ledernes Hovedorganisation er en interesseorganisation og A-kasse for ledere og andre betroede medarbejdere. De repræsenterer mere end 115.000 medlemmer, og har som den eneste faglige organisation i Danmark specialiseret sig i ledere og ledelse. De beskæftiger sig hver dag med lederrollens nuancer, nye ledelsesdilemmaer og samfundets udvikling.

Klar til at komme i gang?

Prøv gratis Kontakt os

keyboard_arrow_up