Innomate

Forenkling af underskrivelsesprocessen og forbedring af sikkerheden i forbindelse med personoplysninger

Innomate bruger Addo Sign til at forkorte aftaleprocessen og beskytte følsomme personlige data.

Et godt udviklingssamarbejde

Da Innomate valgte at samarbejde med Addo Sign, var det afgørende for dem, at de fik en løsning, der kunne integreres i deres egen HR-løsning. Innomate har været meget tilfredse med Addo Sign og mener, at løsningen er nem at arbejde med.

Da integrationen var afsluttet, stødte Innomate på nogle begrænsninger, som Addo Sign har været gode til at opfange og løse. Derfor har ledelsen i Innomate betragtet samarbejdet mellem de to virksomheder som gensidigt fordelagtigt.

"Med digital underskrift fra Addo Sign hjælper vi vores kunder med at forenkle arbejdsgange og skabe sikkerhed for persondata."

– Karsten Jørgensen, CEO, Innomate

Integration af Addo Sign med Innomate HR

Innomate er en softwarevirksomhed, der leverer cloud-baserede HR-løsninger. Som en del af Innomates løsning tilbyder de Addo Sign som en digital signeringsmetode. Man kan derfor sige, at Innomate tilbyder Addo Sign som en service til deres kunder, gennem deres egen løsning INNOMATE HR. Derudover bruger de digitale signaturer fra Addo Sign internt i virksomheden, både når de indgår kundeaftaler og selvfølgelig også i forbindelse med personaledokumenter.

Før vi fik digital underskrift fra Addo Sign var det en tung proces at skulle indgå en aftale mellem to parter. Den administrative del af signeringen var tidskrævende, og det var svært at holde snor i, hvor et dokument var henne i processen.

Med Addo Sign har vi fået en enstrenget løsning, hvor man kan følge dokumenterne fra start til slut. Derudover undgår man at have dokumenter med personfølsomme data til at ligge og flyde, fordi alt er digitaliseret og beskyttet - både i signeringsdelen og i vores øvrige system.

  • check En forenklet og mere sikker signeringsproces
  • check Mindre administrativt arbejde
  • check Mulighed for integration og udviklingssamarbejde
  • check En nem og intuitiv løsning

Om Innomate

Med en stærk kombination af kompetencer indenfor HR og softwareudvikling leverer Innomate A/S HR-løsninger, der hjælper virksomheder med at optimere og professionalisere deres HR-processer på helt nye måder.

Klar til at komme i gang?

Prøv gratis Kontakt os

keyboard_arrow_up