Givskud Zoo

Givskud Zoo ansætter hvert år mange nye medarbejdere. Addo Sign har hjulpet dem til at digitalisere processen

Britta Scholz, 
Administration og IT, Givskud ZOO

Britta Scholz, 
Administration og IT, Givskud ZOO

Digital ansættelse af sæsonpersonale

I Givskud Zoo ansætter vi hvert år op mod 200 nye medarbejdere i forbindelse med sæsonåbningen af vores park. Ansættelseskontrakterne lå tidligere i en mappe, som i princippet kunne læses af alle, der kom ind på de respektive kontorer. Den personlige datasikkerhed var derved ikke særlig stor - dog behandlede vores ansatte dokumenterne med stor omtanke.

I dag er det vores mål, at digitalisere alle processer omkring persondata - også underskrivning af kontrakterne. Addo Sign tilbyder en nem og overskuelig platform til dette formål.

"Hos Givskud Zoo ansætter vi hvert år op mod 200 nye medarbejdere. Addo Sign har hjulpet os til at digitalisere processen"

Britta Scholz, Administration & IT, Givskud ZOO

Flere unge læser kontrakten

Efter vi er begyndt at sende vores ansættelseskontrakter gennem Addo Sign, oplever vi, at de unge medarbejdere læser deres kontrakter mere grundigt, end de gjorde, da de fik en fysisk kontrakt. Dermed har de unge taget godt imod den digitale underskrift.

  • check Digitaliseret ansættelsesproces
  • check Sikker opbevaring af ansættelsesdokumenter
  • check Medarbejdere har digital kontrakt til eget brug

Om Givskud Zoo

I snart 50 år har Givskud Zoo formidlet viden og gode dyreoplevelser til sine gæster. Givskud Zoo startede i 1969, og siden da er dyrebestanden vokset, og i dag huser parken ca. 50 forskellige dyrearter. I 1989 blev parken statsanerkendt, og Givskud Zoo er nu en moderne zoo med de forpligtelser, der følger med. Formidling og undervisning, bevarelse af truede dyrearter og forskning er de grundliggende formål for Givskud Zoo i dag.

Klar til at komme i gang?

Prøv gratis Kontakt os

keyboard_arrow_up