Esbjerg Kommune

Cyklussen af print-, underskrivning og scanning fjernes fuldkomment og forbedrer borgernes oplevelser

Esbjerg Kommune bruger Addo Sign til at forkorte underskriftsprocessen for deres borgere og reducere de langtrukne processer for behandling af kontakter og databehandleraftaler.

Esbjerg Kommune sparer tid på administration

I Esbjerg Kommune oplevede de mange lange processer for behandling af kontrakter og databehandleraftaler. Det betød, at der var flere i organisationen, der efterspurgte en digital underskrift løsning, så arbejdsgangene kunne bliver lettere. Efter Esbjerg Kommune havde afsøgt markedet, faldt valget på Addo Sign.

 

"Det er langt mere professionelt at sende dokumenter til underskrift via Addo Sign, fremfor at borgeren skal printe, underskrive og scanne ind igen. Det er en meget lang proces for borgeren - og dermed også for os."

– Lene Aggerholm, Digitaliseringskonsulent, Esbjerg Kommune

Addo Sign bruges i hele organisationen

Med 45 brugere i Addo Sign bliver digital underskrift brugt i mange forskellige afdelinger på tværs af organisationen. Selvom Esbjerg Kommune ikke har markedsført deres brug af Addo Sign internt, er det hurtigt blevet taget i brug i organisationen.

For Esbjerg Kommune har Addo Sign afhjulpet lange administrative processer og gjort det nemmere og hurtigere for borgerne at sende en underskrift retur. Esbjerg Kommune kan specielt fremhæve: 

  • check Brugervenlighed
  • check Effektivisering
  • check Tidsbesvarende
  • check Attraktiv prismodel

Om Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune har over 10.500 ansatte, der er fordelt på 300 vidt forskellige arbejdspladser, og kombinationen af de mange forskellige faggrupper giver en helt unik dynamik. Esbjerg Kommune er en spændende organisation med fokus på udvikling og tryghed. Esbjerg Kommune er landets femtestørste, og området gennemgår en rivende udvikling, der især drives frem af deres position i energisektoren. 

Klar til at komme i gang?

Prøv gratis Kontakt os

keyboard_arrow_up