Boligselskabet Sjælland

Med digital underskrift fra Addo Sign får Boligselskabet Sjælland afsluttet deres kontrakter inden for et par timer.

Skrevet af Lotte Helt, HR-partner
Boligselskabet Sjælland

Skrevet af Lotte Helt, HR-partner
Boligselskabet Sjælland

Optimeret ansættelsesproces

Efter vi begyndte at anvende digitale underskrifter er vores arbejde med ansættelseskontrakter blevet meget nemmere. Før skulle vi sende ansættelseskontrakter som pdf, nye ansøgere skulle selv printe, skrive under og scanne kontrakten tilbage. Ligeledes skulle vi gemme kontrakterne på et drev og manuelt holde styr på hvilke ansøgere der manglede at skrive under. Der kunne gå op til flere dage før en underskrift var indhentet. Nu tager det kun få timer, og alt foregår automatisk.

Vores nye medarbejdere får en bedre oplevelse

Addo Sign har bevist sit værd og gjort vores arbejdsgang meget hurtigere og effektiv. Addo Sign fungerer optimalt hver gang, vi sender en kontrakt til underskrift, og har gjort det siden vi prøvede servicen første gang. Det er intuitivt, nemt at bruge og hver ansættelseskontrakt kan tilpasses den enkelte medarbejder.

"Hos Boligselskabet Sjælland oplever vi nu, at underskrivningsprocessen for ansættelseskontrakter er afsluttet inden for et par timer i stedet for flere dage"

Lotte Helt, HR-partner, Boligselskabet Sjælland

Vi valgte Addo og har ikke fortrudt

Det var nemt for os at vælge Addo. Vi kontaktede Lars Nygaard, fik en uddybende snak og fik de første ti credits gratis. Vi sendte første kontrakt afsted til underskrift, og efterfølgende var der ingen tvivl omkring vores begejstring. Hvis vi skal give en score fra 1-5, vil vi give 5.

  • check Underskrifter kommer hurtigere i hus
  • check Vores arbejdsgang er blevet mere effektiv
  • check Det er blevet nemmere for vores ansøgere

Om Boligselskabet Sjælland

Boligselskabet Sjælland blev i 2007 skabt som en fusion mellem en række sjællandske boligselskaber med rødder tilbage til 1899, og er i dag blandt Danmarks seks største boligselskaber. De er et non-profit almennyttigt boligselskab, som ejer og drifter boliger og har hovedfokus på sine beboere og andre kunder.

Klar til at komme i gang?

Prøv gratis Kontakt os

keyboard_arrow_up