Avinor

En hurtigere, grønnere og
mere effektiv aftaleproces

Avinor bruger Addo Sign til at strømline
signeringsprocessen og reducere administrationsopgaverne.

Strømlining af underskriftsprocessen

Det er meget krævende for de fleste virksomheder at få et underskrevet dokument fysisk. Derfor var det en meget vigtig faktor for Avinor at strømline underskriftsprocessen.

Underskriftsprocessen er nu både hurtigere og meget nemmere. De behøver ikke længere at vente på, at kunden udskriver, underskriver og scanner dokumenterne. Den underskrevne aftale er nu kun et klik væk.

"Med Addo Sign oplever vi en strømlining af flere underskriftsprocesser, som tidligere krævede en masse tid og administration."

– Yvonne Rydningen Leder af Group Purchasing, Construction and Airport Operations hos Avinor

Hurtigt i gang med Addo Sign

En af fordelene ved Addo Sign er, at det er meget let at bruge og let at forstå for alle medarbejdere i virksomheden. Det var en fordel, som Avinor satte stor pris på.

Ifølge Avinor er fordelen ved at bruge Addo Sign:

  • check Optimering af administrative opgaver
  • check Hurtigere processer
  • check Miljøvenlig
  • check Tilfredse kunder og medarbejdere

"Systemet er nemt at komme i gang med og kræver kun lidt oplæring. Addo Sign er et meget intuitivt værktøj, og det er en af de største resultater, som indkøb har opnået i mange år."

– Yvonne Rydningen, Leder af Group Purchasing, Construction and Airport Operations hos Avinor

Om Avinor

Avinor Group har to primære forretningsområder: drift af et landsdækkende netværk af lufthavne og den nationale luftnavigationstjeneste for civil og militær luftfart. Avinor er ansvarlig for 44 statsejede lufthavne og for luftsikkerhedstjenesten for civil og militær luftfart i Norge. Dette netværk binder Norge sammen - og Norge sammen med resten af verden. Omkring 3.000 medarbejdere er ansvarlige for planlægning, udvidelse og drift af et kombineret lufthavns- og flyvesikkerhedssystem.

Klar til at komme i gang?

Prøv gratis Kontakt os

keyboard_arrow_up