Autopunkt.dk 

Med digital underskrift fra Addo Sign kommer slutsedler hurtigere afsted til kunderne.

Parviz Hasanzai
Key Account Manager, Autopunkt

Parviz Hasanzai
Key Account Manager, Autopunkt

Hurtigere bilhandel

Hos Autopunkt.dk beskæftiger vi os hovedsageligt med køb og salg af nyere brugte biler. Vi har hovedsæde i Herning, men betjener også kunder, som kommer fra andre dele af landet. I nogle tilfælde betyder det, at kunderne ikke har mulighed for at være fysisk til stede i butikken når en slutseddel skal underskrives.

Før i tiden printede vi altid slutsedlen ud, kiggede den igennem og scannede den ind igen til kunden. Herefter skulle kunden så også printe slutsedlen ud, skrive den under og scanne den ind igen. Det var en besværlig og tidskrævende proces at få afsluttet en handel.

Med digital underskrift fra Addo Sign er vores processer optimerede. Slutsedlerne kommer hurtigere afsted til underskrift, hvilket betyder, at bilhandlerne afsluttes mere effektivt til gavn for både os og vores kunder.

"Med digital underskrift fra Addo Sign kommer vores slutsedler hurtigere afsted til kunderne. Dette betyder, at handlerne afsluttes mere effektivt til gavn for både os og vores kunder."

Parviz Hasanzai, Key Account Manager, Autopunkt

Digital bilhandel med NemID

Her hos Autopunkt.dk har vi valgt, at kunderne skal underskrive deres kontrakter med NemID. Det giver os en større tryghed i bilhandlen, når kunderne verificerer deres underskrift. Samtidig giver det også kunderne en større tryghed, når handlen foregår på en professionel og sikker måde.

Både medarbejdere og kunder har taget positivt imod Addo Sign. Vores medarbejdere oplever en forenklet arbejdsproces, hvor flere tidskrævende trin er gjort lettere.

Vi er overordnet meget tilfredse med Addo Sign.

  • check Mere effektiv bilhandel 
  • check Optimerede arbejdsprocesser
  • check Større tryghed og sikkerhed 

Om Autopunkt.dk

Autopunkt.dk A/S har eksisteret på det danske marked siden 2008 og har udviklet sig mod en god markedsposition med kerneværdier som tillid, ærlighed, gode priser og top kvalitets biler.

Klar til at komme i gang?

Prøv gratis Kontakt os

keyboard_arrow_up