Aalborg Forsyning

Addo Sign hjælper Aalborg Forsyning med at holde styr på dokumenter og optimere administrative processer ved at digitalisere underskriftsprocessen. 

 

Skrevet af Louise Teilberg
Contract & Sourcing Manager,
Aalborg Forsyning
 

Skrevet af Louise Teilberg
Contract & Sourcing Manager,
Aalborg Forsyning

En strategisk implementering  

Addo Sign benyttes i forbindelse med kontraktindgåelser med Aalborg Forsynings leverandører og samarbejdspartnere.

Med digital underskrift gøres hverdagen nemmere, og giver ifølge Aalborg Forsyning følgende fordele:

  • checkMindre print
  • checkHurtigere underskrifter uanset, hvor underskriveren befinder sig
  • checkSparet tid
  • checkSelskaberne forbindes digitalt
  • checkFuldgyldig og sikker underskrift​

Effektive og bæredygtige underskriftsprocesser

Aalborg Forsyning oplevede en stadig større udfordring med at holde styr på mange fysiske dokumenter samt de mange indscanninger og postgange, der skulle til, inden alle underskrifter var sat på en aftale. Nu hjælper Addo Sign med at holde styr på dokumenterne, og alle kontraktindgåelser kan opsamles fra ét sted.

Hos Aalborg Forsyning er Addo Sign med til at optimere vores administrative processer, hvilket er helt i tråd med vores grønne omstilling. Addo Signs digitale underskriftsløsning er fleksibel i forhold til, at den fungerer fra flere forskellige devices - både computer, mobil og Ipad. Vi er glade for, at forsyningsvirksomhederne og vores mange lokationer nu er forbundet digitalt, og vi sparer både tid og transport, fortæller Louise Teilberg, Contract & Sourcing Manager, Aalborg Forsyning.

 

"Addo Signs digitale underskriftsløsning er fleksibel i forhold til, at den fungerer fra flere forskellige devices - både computer, mobil og Ipad."

Louise Teilberg, Contract & Sourcing Manager, Aalborg Forsyning

Fokus på digitalisering af arbejdspladsen

Vi har haft et stort strategisk fokus på at gøre vores arbejdsplads digital. Vi ønsker at udnytte og realisere de muligheder, der findes inden for kontraktstyringsprocesser med henblik på at opkvalificere både vores organisation og arbejdsgange, fortsætter hun.

Hensigten var at forandre vores underskriftsmetoder fra pen og papir til at digitalisere hele underskriftprocessen mellem medarbejderne hos Aalborg Forsyning og eksterne samarbejdspartnere.

Addo Sign er et intuitivt, nemt og tidsbesparende system til digital underskrift med en utrolig effektiv implementering. Du vil opleve mærkbare resultater fra dag 1.

 

Om Aalborg Forsyning 

Aalborg Forsyning udgøres af en række forsyningsvirksomheder ejet af Aalborg Kommune, som forsyner kunder med fjernvarme, gas og vand, ligesom der afledes spildevand, afhentes affald og tilbydes energirådgivning.

Aalborg Forsynings mission er at skabe bæredygtighed og tryghed – også for kommende generationer.

www.aalborgforsyning.dk

"Hensigten var at forandre vores underskriftsmetoder fra pen og papir til at digitalisere hele underskriftprocessen"

Louise Teilberg, Contract & Sourcing Manager, Aalborg Forsyning

Klar til at komme i gang?

Prøv gratis Kontakt os

keyboard_arrow_up