ADDO FORM

Design og send digitale blanketter

Opret og send elektroniske blanketter. Det er fleksibelt, nemt og så får du de udfyldte blanketter retur langt hurtigere.


Kontakt for demo

 

Digitale skemaer er dit næste skridt til en smartere hverdag

Addo Form er en digital blanketløsning, det gør det nemmere at håndterer blanketter internt i virksomheden. Også dem som skal udfylde blanketterne, får en bedre, nemmere og tidsvarende oplevelse på telefonen eller computeren. En digital blanket minimerer rutinearbejdet, risikoen for fejl og nedbringer dine omkostninger.

Design jeres egne digitale blanketter

Det er enkelt selv at designe blanketter i Addo Form. Faktisk er det produktets styrke, at I selv kan oprette og vedligeholde blanketter. I kan hurtigt oprette blanketter til bestemte formål eller oprette virksomhedens standardblanketter, som kan bruges igen og igen. Fordelene er mange når man tænker i digitalisering af forretningsprocesser.

Felter

Opbyg blanketter med felter, tekstbokse, radioknapper, checkbokse, vejledninger og tekster.

Skabeloner

Blanketter navngives og gemmes som skabeloner, så de kan bruges igen og igen. Ydermere kan skabeloner rettighedsstyres.

Påmindelser

Udfyldes formularen ikke vil Addo Form automatisk sende påmindelser og sikre det bliver gjort indenfor den tidsfrist du har givet.

Offentligt link

En blanket kan sendes til en modtager eller startes ved at vedlægge den som link i alle former for digital kommunikation. 

Underskrift

Alle udfyldte blanketter skal underskrives for at identificerer identiteten på udfylder. Dette kan fx være med NemID eller skærmunderskrift.

Flere udfyldere

Du kan begynde udfyldelse af en blanket, fx sammen med en kunde, og derefter sende blanketten til færdigudfyldelse hos kunden.

Eksempler på anvendelse af Addo Forms

Informationer ved ansættelser
Hvidvaskning processer
Ansøgninger
Bestillinger 
Ordrer
Samtykkeerklæring
Spørgeskemaer
Dataindsamling

Fordele

Indhent informationer smart og digitalt

Nedbring virksomhedens omkostninger med en digital løsning, og gør hverdage mere sikker og nemmer for alle. I kan selv designe og vedligeholde jeres formularer, men kan også vælge, at få vores hjælp og support. Addo Form er fleksibel i forhold til hvor meget i selv vil opbygge og vedligeholde, når det kommer til håndtering af jeres blanketløsning. 

Intet abonnement og ingen bindinger

Du betaler hverken abonnement eller dyre penge for etablering og design af formularer. Formularerne opretter du selv, og betaler kun for dit forbrug. Dette betyder med andre ord, at du kun betaler når en formular er udfyldt. 

Læs mere om priser

Hurtig og høj svarprocent

Det er nemt og enkelt for den som skal udfylde blanketten du har sendt med Addo Form. Alle blanketter kan udfyldes på telefonen eller computeren. At en blanket kan udfyldes på telefonen, er en enorm styrke for dem som skal udfylde blanketterne. Det er stor betydning for modtager at dine skemaer nemt kan udfyldes på telefonen.

Send de første mange dokumenter gratis, og prøv selv, hvor smart det er

Opret din profil på 2 minutter – så er du klar til at sende dokumenter til underskrift.

Prøv Addo Sign

Prøv selv hvordan digital signering fungerer

keyboard_arrow_up