Effektivt og hurtigt

Send dokumenter til digital underskrift fra e-conomic med et enkelt klik

 

Effektivt og hurtigt

Send dokumenter til digital underskrift fra e-conomic med et enkelt klik

 

Hurtig indhentning af underskrifter direkte i e-conomic

Benytter du allerede e-conomic kan du i standardløsningen få underskrevet dokumenter med blot et enkelt klik fra e-conomic’s toolbar. Dokumentet sendes via Addo Sign til din modtager, hvorefter det underskrevne dokument sendes tilbage til dig. Det er nemt og hurtigt.

 

Elvium har automatisk signeringsflow med Visma Addo

Visma Connect - gør integrationen let og smidig

Benytter du e-conomic opnår du store integrationsmæssige fordele via Visma Connect. Er du bruger i forvejen på e-conomic oprettes du automatisk i Addo Sign. Det betyder, at du kan sende dokumenter til underskrift med et enkelt klik direkte fra e-conomic toolbar eller du kan vælge at tilgå Addo Sign via et klik, så du kan udnytte Addo Signs funktioner. Uanset hvad du vælger, foregår det enkelt og smidigt. 

 

loading

Visma Economic

Om e-conomic

E-conomic er et komplet regnskabsprogram, der benyttes af mere end 140.000 danske virksomheder. Det indeholder alle funktioner, du har behov for i et regnskabsprogram, såsom; håndtering af bilag, fakturering og salg, finans og bogholderi, momsregnskab og -opgørelse, order, tilbud og rykkere samt nem bankafstemning. MEn economic hjælper også med automatisk aflæsning af bilag, EAN-fakturering, integration til bank og meget mere.

 

keyboard_arrow_up