Digital signering af kontrakter og nem arkivløsning

Send dokumenter til underskrift med Touch underskrift, MitID eller eIDAS i hele Europa. Det er nemt, sikkert og kundevenligt. Opret en virksomhedskonto med ubegrænset brugere.

Start i dag  Book demo

Få underskriften retur, og kontrakten arkiveret, på få minutter

underskriften retur, og kontrakten arkiveret, på få minutter

Nem løsning, hurtigt at sende og sikkert

Bilde av applikasjonen

Send nemt dokumenter til digital underskrift

Med få klik kan du oprette en signaturanmodning og sende dokumenter til underskrift. Tilføj en kort besked til modtageren, og send det hele på få minutter.

Ikon

Start arbejdsgangen med få klik

Skræddersy dine underskrifts- og godkendelseprocesser, og send dokumenter til en eller flere underskrivere. Du kan nemt vælge rækkefølgen af dine arbejdsgange, notifikationsmetoden og typen af signaturer.

Ikon

Underskriv kontrakten 4x hurtigere

Så snart dokumentet er sendt, modtager underskriveren en besked, enten via e-mail eller sms. 80 % af alle kontakter underskrives samme dag, hvilket reducerer behandlingstiden til få minutter.

Ikon

Underskriv kontrakter - Digitalt

Indhent underskrifter - nemt og digitalt

Upload og send dine dokumenter hurtigt. Underskriveren modtager det med det samme og  kan enten underskrive det på skærmen* eller med NemID og MitID, alt imens dokumentet gemmes automatisk. Så enkelt er det at indsamle underskrifter med Addo Sign. Eliminer processen med at udskrive, underskrive, scanne samt e-maile frem og tilbage, og frigør tid til andre, mere meningsfulde opgaver, og halver behandlingstiden.

Bilde av applikasjonen

Designet til teams

Hurtigt at starte, nemt at sende med

Addo Signs intuitive løsning gør det muligt for alle at oprette og sende dokumenter til digital signering. Opret en konto, upload et dokument, og send det til underskriveren på få minutter. I modsætning til den håndskrevne underskrift kan en digital underskrift ikke forfalskes og er en langt mere sikker løsning. Addo Sign er en strømlinet signeringsløsning, der er designet til virksomheder af alle størrelser - fra små teams, der ønsker at øge produktiviteten, til store virksomheder, der ønsker at optimere deres papirbaserede processer.

Prøv gratis

Bilde av applikasjonen

Ubegrænset brugere

Nem rettighedsstyring og ubegrænset brugere. Du kan oprette flere brugere under én virksomhedskonto uden ekstra omkostninger.

Microsoft Office

Send dokumenter til underskrift direkte fra Microsoft Word via Addo SIgns plug-in. Du kan også uploade færdige PDF-filer direkte i løsningen.

Beskyt sensitiv data

Addo Sign regulerer brugen og opbevaringen af personlige oplysninger om EU-borgere. Overholder eIDAS, ISAE 3000, ISAE 3402 og ISO 27001.

Enkelt for kunderne

Kun 3 klik mellem dig og underskriver

Dine kunder kan nemt underskrive dokumenter digitalt. Det kan være på pc, tablet eller telefonen. Ingen Addo Sign bruger er nødvendig for at underskrive. Kun tre klik for at sende et dokument til digital underskrift. Underskriveren modtager en e-mail eller sms, klikker på linket og får adgang til dokumentet, som kan underskrives direkte på skærmen eller med NemID/MitID. Bagefter modtager du dokumentet, og underskriver får naturligvis også en kopi.

Prøv gratis

Uttalelser om Visma Addo fra våre kunder

BRANCHER OG AFDELINGER

Digital underskrift til alle brancher

Addo Sign er for alle, uanset hvilken branche eller afdeling du arbejder i - privat eller offentlig. Nedenfor har vi samlet et udvalg af brancher, der har gavn af Addo Sign. Hvis du ikke kan se din branche, skal du ikke være bekymret, du kan stadig bruge og drage nytte af alle fordelene ved Addo Sign.

Advokat
HR
Revision
Ejendomsadministration
Salg
Det offentlige
Forsikring og pension
Forsyningsselskaber
Byggebranchen
Banker og sparekasser
Detailbranchen
Uddannelse
Inkasso

 

Dame på sykkel mottar dokument

Højt sikkerhedsniveau

Addo Sign leverer det højeste niveau af sikkerhed

Addo Sign er udviklet i overensstemmelse med kravene i persondataforordningen og andre love om databeskyttelse. Ligeledes har vi fuldt ud taget hånd om datasikkerheden, og ingen følsomme personlige oplysninger overføres i klartekst. Alle transaktioner og handlinger bliver logget og dokumenteret.

Vi opdaterer Addo Sign regelmæssigt, så du kan være sikker på, at du til enhver tid overholder alle juridiske og tekniske krav - selv om der kommer nye regler til.

Prøv gratis

"En kollega stod med hænderne over hovedet første gang hun brugte Addo Sign, fordi hun fik en kontrakt retur fra begge parter på få timer. Det havde vi aldrig prøvet før."

Carina Salmon
Business Solution Specialist, NCC

INDHENT OPLYSNINGER MED LETHED

Brugervenlige formularer til alle formål

Nu er det nemmere end nogensinde at indsamle oplysninger fra medarbejdere, leverandører, kundeemner og jobsøgere. I Addo Sign kan du gøre dit dokument udfyldbart og indhente oplysninger fra medarbejdere og kunder hurtigere end nogensinde før. Har du brug for at indsamle oplysninger, så blot tilføj tekst, dato eller afkrydsningsfelter.

Prøv gratis

Bilde som viser hvordan du fyller ut skjemaer

Nordiske og europæiske standarder for digital identifikation

Hvorfor Addo Sign?

Lave administrations-omkostninger

At sende en kontrakt ud til underskrift er forbundet med en række opgaver - som stationer på en rejse fra A til B. Addo Sign minimerer antallet af stationer og forkorter rejsen. Det sparer dig tid og reducerer administrationsomkostningerne.

Beskyt virksomheden

Vi ønsker naturligvis aldrig at skulle indbringe sager for retten, men når vi gør det, foretrækker vi at have en klar bevisbyrde. En aftale, der er underskrevet med Addo Sign, er juridisk bindende og i overensstemmelse med reglerne, og alle handlinger i underskriftsprocessen gemmes sammen med aftalen og kan indgives til retsvæsenet.

Førsteklasses brugeroplevelse

Digital signering og dokumentstyring online, når som helst og hvor som helst. Glæd kunder, partnere og medarbejdere med en førsteklasses signeringsoplevelse. Vores kundesupport taler dit sprog og gør det nemt at komme i gang.

Reducere papirforbruget

Det er ikke nødvendigt at udskrive, underskrive og scanne dokumenter. Det er hverken godt for miljøet eller pengepungen. Addo Sign skaber en problemfri brugeroplevelse, så du og dine underskrivere ikke behøver at håndtere papir.

Gennemsigtig og attraktiv pris

I modsætning til andre løsninger på markedet kommunikerer vi vores priser, som de er. Vi har ingen skjulte gebyrer. Med et Basic-abonnement behøver du ikke at binde dig til et månedligt abonnement, selv om det med et fast abonnement bliver endnu billigere at sende dokumenter til underskrift.

En stærk organisation

Det er den nordiske it-koncern twoday, der står bag Addo Sign. Det er din garanti for kvalitet og fortsat udvikling. Addo Sign er allerede integreret i en lang række løsninger. Derfor er det vigtigt for både os og dig, at det er og fortsætter med at være en førsteklasses løsning.

Kom i gang med digital signering. 10 månedlige underskrifter og ubegrænset brugere
129,- DKK

keyboard_arrow_up