Serviceaftaler

Få en serviceaftale der passer til jeres behov.

Hvad er en serviceaftale?

I dette tilfælde drejer det sig om en signeringsservice, der kan gøre hverdagen nemmere for dig og dine kollegaer.

Dette er hvad en serviceaftale hos Addo Sign bl.a. indeholder:

Elektronisk underskrift

tablet-touch

Sikkert arkiv

archive

Sikker filoverførelse 

cloud-data-transfer

Hvor finder man en skræddersyet serviceaftale?

Det kan være en længere proces, at finde den rigtige udbyder til ens kommende serviceaftale. Ofte finder man en udbyder, fordi man har hørt godt om andre, eller også er det en google søgning, der bestemmer udfaldet. En udbyder der kan dække behovet for en serviceaftale, med integrationsløsninger behøver du ikke lede længe efter. Med Addo Sign kan du slå to fluer med et smæk. Læs hvad Addo Sign kan tilbyde af serviceaftaler.

Sådan får du mest ud af din serviceaftale

Det vigtigste inden du indgår en serviceaftale med din nye udbyder, evt Addo Sign, er at definere behovet. En serviceaftale med Addo Sign er nemlig mere end bare en signeringsløsning. Du har nemlig også mulighed for at få det som en integrationsløsning, og dermed få en pakkeløsning.

Du er altid opdateret i forhold til sikkerhed, ved brug af Addo Sign. Du får nemlig:

  • Godkendelser der er juridiske gyldige
  • Fuld beskyttelse af data
  • Sporbar sikkerhed

Sikkerhed først, også når du vælger din serviceaftale

Hvad betyder de tre sikkerhedspunkter, som du er garanteret ved brug af Addo Sign? En juridisk gyldig godkendelse, betyder i forbindelse med din nye serviceaftale, at din underskrift er gyldig - uanset hvilken underskriftsmetode, du anvender.

Datasikkerhed er vigtigt, og mere end bare en formalitet. Det bliver der lagt meget vægt på hos Addo Sign. Derfor bliver der brugt krypteret overførsel af data, når du sender meddelelser via Addo Sign.

En serviceaftale med sporbar sikkerhed, betyder at du kan få et større overblik over dine underskrifter. Med Addo Sign som udbyder af din serviceaftale, kan du nemt se hvor langt dine underskrifter er i godkendelsesprocessen.

Få en serviceaftale du kan prale af

En serviceaftale der gør kunderne glade, er noget Addo Sign er specialiseret i. Du kan endda selv læse om alle deres glade kunder.

Uanset hvilken branche du er i, kan der være behov for en serviceaftale. Ofte kommer behovet snigende, så det kan derfor være en god idé at være på forkant med det kommende behov. Hvis du vælger Addo Sign som din udbyder, får du konkurrencedygtige priser, og du betaler pr. Underskrift. På deres hjemmeside kan du finde en prisoversigt, over deres services.

Det kan være svært at danne sig et overblik over serviceaftalerne, men hos Visma Addo kan du hurtigt og nemt danne dig et overblik.

Hvis du gerne vil vide mere om en serviceaftale hos Addo Sign, kan du kontakte os her. 


Viden og inspiration

Gå til blogoversigt

keyboard_arrow_up