keyboard_arrow_down

Digital underskrift i Word - nemt og effektivt

Sidder du lige nu med et Word dokument, som du skal underskrive elektronisk, fordi du ikke lige har en printer foran dig?
Så kan en digital underskrift løse din udfordring, og det er ikke engang gang svært at komme i gang. Du kan oprette dig i dag og få de 10 første credits gratis.

Opret dig her

Er en digital underskrift gyldig?

Ja – en digital underskrift er lige så gyldig som én, du har lavet på et fysisk stykke papir. Og så slipper du for besværet med at printe, skrive under og scanne dokumentet ind efterfølgende for så derefter at kunne sende det til modtageren, som måske også skal igennem den samme proces. Det er oftest en lang og ikke særlig effektiv proces, som digitale underskriftsløsninger hjælper med at optimere hver eneste dag.

Sådan skriver du under elektronisk i Word

Det er nemt at skrive under med Visma Addo. Du opretter en profil via dette link, og så uploader du dokumentet til systemet, hvorefter du så kan vælge, hvilken type af underskrift der skal anvendes. Det kan være NemID eller lignende – der er mange muligheder for at bruge lige præcis den type underskrift, som du synes er den rigtige i den givne situation.

Fjern besværet – skriv under digitalt direkte i Word

Ved at bruge digitale underskrifter hjælper du ikke bare dig selv. Nej, du hjælper også dine kunder og samarbejdspartnere.

Arbejd mere effektivt

Glem alt om at printe, underskrive og sende dokumenter. Med Visma Addo klarer du det hele digitalt på få minutter. Helt enkelt og effektivt.

tablet-touch

Styrk din sikkerhed

Med Visma Addo kan du let arkivere dine underskrevne dokumenter i et sikkert og GDPR-compliant miljø.

touch-id-lock-1

Slip for manuelt bøvl

Gør det let for dine modtagere at underskrive regnskaber, kontrakter og andre dokumenter med touch-underskrift eller NemID.

business-contract-handshake-sign

Prøv selv hvor nemt det er. 
Opret en gratis profil på 2 minutter

Mere end 2000+ virksomheder indhenter deres underskrifter med en digital underskriftsløsning fra Visma Addo

Har du modtaget et PDF-dokument?

Så er det de samme principper, der gælder. Med Visma Addo kan du nemt og effektivt underskrive PDF-dokumenter elektronisk, så du undgår det samme besvær, som du oplever i Word. Det bliver ikke meget nemmere at håndtere de i forvejen lidt bøvlede PDF-dokumenter, som man af sikkerhedsmæssige årsager ikke kan rette i, hvilket også gør det ekstra svært at skrive under uden det rette værktøj. Hvis du vil læse mere om, hvordan digital underskrift af et PDF-dokument fungerer, så kan du læse mere her:

Underskriv PDF'er online

Send dit første underskrevne Word-dokument afsted i dag

Hvis du har dit Word-dokument foran dig, så kan du komme i gang med det samme, og det koster ingenting. Prøv Visma Addo i dag og få underskrevet dit Word-dokument elektronisk på et kort øjeblik.

Prøv gratis nu

Illustration: Signere Word dokument


Viden og inspiration

Gå til blogoversigt

keyboard_arrow_up